Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κίνητρο τα λόγια του Μαρτίνς»

«Κίνητρο τα λόγια του Μαρτίνς»
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 - 17:30

Ως ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσει να δουλεύει ακόμη πιο σκληρά βλέπει ο Κωνσταντίνος Τζολάκης τα καλά λόγια του Πέδρο Μαρτίνς. «Είναι ένα κίνητρο, αλλά δεν παύει να δουλεύω το ίδιο και με την ίδια θέληση που έδειχνα όλο αυτό το διάστημα που έχω ανέβει για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Nova ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα με τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν θα διαφοροποιήσουμε αλλιώς την τακτική μας για το πώς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Εμείς θα έχουμε σαν στόχο να πάρουμε τη νίκη, όπως και στα επόμενα παιχνίδια που έχουν απομείνει και θα κάνουμε στο τέλος τον απολογισμό».

Για το ντεμπούτο του και στο πρωτάθλημα και τον στόχο του που πέρασε στις Πανελλαδικές: «Ήταν μια ιδιαίτερη εβδομάδα που τα είχε όλα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που με εμπιστεύτηκε ο προπονητής και έκανα το ντεμπούτο μου στη Super League. Όπως είμαι πολύ ευτυχισμένος που τελείωσε μία δύσκολη χρονιά όσον αφορά το σχολείο».

Διαβάστε επίσης