Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη η ομάδα οφείλει να το γυρίσει

Πρώτη η ομάδα οφείλει να το γυρίσει
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 - 11:26

Το είπε ο ίδιος. Οπότε ό,τι και να πούμε εμείς, είναι περιττό. Για χάριν της κουβέντας, όμως, οφείλουμε να τονίσουμε ότι μπορεί ο Μανούχος και ο Τζοβάρας και οι συν αυτώ, να… έβαλαν το χεράκι τους, για να μην πάρει ο Ολυμπιακός έστω το «Χ» χθες, στο Καραϊσκάκη, αλλά η ομάδα όφειλε να μην φτάσει στο σημείο να… «εξυγιανθεί» και να χάσει ένα ματς στην έδρα της, από τον ΠΑΟΚ. Για να μην είμαστε υπερβολικοί και ισοπεδώνουμε τα… πάντα, οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Και οι… «εξυγιαντικές» ακόμη. Αλλά ακόμη και αυτές μπορούν να αποφευχθούν, όπως αποφεύχθηκαν, σε μεγάλο βαθμό, μέχρι τώρα, στη σεζόν.

Όταν είσαι όπως πρέπει, δυνατός και σε εγρήγορση, κανείς δεν μπορεί να σε… πειράξει. Κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει αυτό που πρέπει να πάρεις. Ο ίδιος ο Ολυμπιακός μας το έδειξε αυτό, ΟΛΗ τη χρονιά φέτος, παίζοντας ΚΟΝΤΡΑ στην «εξυγίανση» και τις ορέξεις της… Αλλά δεν το έδειξε το βράδυ της Κυριακής, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το τι δεν πήγε καλά το ξέρει καλύτερα ο Μαρτίνς και οι ίδιοι οι παίκτες. Οποιαδήποτε νωθρότητα, κόπωση, έλλειψη συγκέντρωσης ή οτιδήποτε άλλο δεν έκανε καλά η ομάδα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, το ξέρει η ίδια το πως θα το διορθώσει. Η Διοίκηση θα συνεχίσει τον αγώνα, για να κρατά θωρακισμένη την ομάδα, από «εξυγιαντικές» συμπεριφορές, όπως η χθεσινή.

Μπροστά υπάρχουν ακόμη στόχοι. Στόχοι, οι οποίοι είναι σημαντικοί και ο Θρύλος είναι ο μόνος που τους κυνηγάει, σε τέτοιο βαθμό. Και πρέπει η ομάδα να βρει τον τρόπο να σταθεί στο ύψος της και να τους κατακτήσει! Μπορεί να το κάνει. Και θα το κάνει.

Διαβάστε επίσης

Το κάρμα πλήρωνε… όλη τη χρονιά

Το κάρμα πλήρωνε… όλη τη χρονιά

Αγαπητοί, κάρμα δεν είναι μια «εξυγιαντική» νίκη. Κάρμα είναι να είσαι πρωταθλητής της «εξυγίανσης» και να χαμογελάς… για το -14!