Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κάρμα πλήρωνε… όλη τη χρονιά

Το κάρμα πλήρωνε… όλη τη χρονιά
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 - 12:18

Τα διάφορα παπαγαλάκια της προπαγάνδας έχουν αρχίσει ξανά από χθες να… τραγουδούν, για τον μεγάλο ΠΑΟΚ, ο οποίος από το -14 κάνει… πάρτι. Μείωσε από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό τη διαφορά και… καβάλησε το καλάμι. Μέχρι και για… κάρμα διαβάζουμε και ακούμε από χθες. Το είπε ο Παπαθεοδώρου, το έγραψε ο Κόλκας… Το πιστεύουν ομαδικά, φαίνεται.

Μόνο που κάρμα δεν είναι αυτό που συνέβη χθες. Αντιθέτως, -και- αυτό που συνέβη χθες, είναι απλή… «εξυγίανση». Η οποία όποτε βρήκε τον Ολυμπιακό όχι στα καλύτερά του… χτύπησε. Ηχηρά μάλιστα. Όπως χθες. Κάρμα δεν είναι το ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε χθες να νικήσει, με αβάντα και τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε κακό βράδυ…

Κάρμα είναι να είσαι πρωταθλητής της «εξυγίανσης» και μετά από έναν χρόνο να… καταρρέεις. Αγωνιστικά, διοικητικά και όχι μόνο. Να είσαι πρωταθλητής της «εξυγίανσης», σε πρωτάθλημα… πολυιδιοκτησίας και να πανηγυρίζεις με φιέστες και έναν χρόνο μετά να έχεις λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδό σου και να γίνεται χαμός στα Social Media με τη διοίκησή σου. Ή αυτούς που τη συμβουλεύουν, εν πάση περιπτώσει… Θα μάθουμε κάποια στιγμή σε ποιον ακριβώς ανήκει ο ΠΑΟΚ…

Κάρμα είναι να πανηγυρίζεις το πρωτάθλημα της «εξυγίανσης», το τρίτο σου συνολικά, ως σύλλογος και ακριβώς έναν χρόνο μετά να… πουλάς παραμύθι, επειδή από το -17 ανέβηκες στο -14!!! Κάρμα είναι να λες ότι μεγάλωσες και ότι άλλαξες επίπεδο ως σύλλογος και στην Ευρώπη να… παρακαλούν να κληρωθούν μαζί σου, για να έχουν… εξασφαλισμένη πρόκριση. Έτσι βλέπουμε εμείς οι Ολυμπιακοί το κάρμα.

Και το μεγαλύτερο κάρμα όλων, είναι το να έχεις στήσει ένα ολόκληρο εργοστάσιο λάσπης, προπαγάνδας, σκευωριών και άλλων… εφευρέσεων, για να καταστρέψεις τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη και να τους βλέπεις να πανηγυρίζουν πρωτάθλημα, να είναι έτοιμοι για νταμπλ και ένα βήμα από το Final 8 του Europa League.

Αυτό, ναι, είναι κάρμα…

Διαβάστε επίσης