Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Περέιρα προσβάλλει τη νοημοσύνη των φιλάθλων

Ο Περέιρα προσβάλλει τη νοημοσύνη των φιλάθλων
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 - 13:05
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο ανίκανος Περέιρα, ο οποίος μετράει μέρες στην Ελλάδα καθώς τον αλλάζουν υποτιμά τη νοημοσύνη όλου του κόσμου. Ενώ αγνόησε το αίτημα του Ολυμπιακού και δεν έβαλε ξένο στον αγώνα του με τον ΠΑΟΚ, θυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» αδικήθηκαν από τον Μανούχο, άρα επιβεβαιώθηκαν οι επιφυλάξεις τους, όμως για τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ επέστρεψε στο... πρωτόκολλο, ορίζοντας τον Ολλανδό Μακέλι, ρέφερι της ελίτ κατηγορίας της UEFA. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να βρει ξένους ρέφερι αυτή την εποχή, όμως δεν τήρησε τη συμφωνία της UEFA με τις ομάδες. Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Περέιρα και η... κομπανία του δεν ορίζουν με ίσα μέτρα και σταθμά. Αρα, δεν είναι τυχαίο ότι κατέστρεψαν την διαιτησία και αφήνουν διαλυμένο τοπίο στους επόμενους.

Επίσης, χειρότερα δεν γινόταν από το να βάλει τον Βάτσιο στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό. Ένας ρέφερι που δεν είναι για το επίπεδο των πλέι οφ, απόδειξη ότι δεν είναι πιστοποιημένος για το VAR.

Ο Βάτσιος έπρεπε να είναι σπίτι του. Τα λάθη του γεμίζουν ολόκληρο βιβλίο, όμως θα σταθούμε στα εξής:

* Στις 17 Σεπτεμβρίου 2017 σφύριξε Λαμία-ΑΕΚ 0-1 και έγραψε ιστορία. Στο 80', ο Λιβάγια βούτηξε εκτός της περιοχής σε μια φάση που δεν είναι ούτε φάουλ, καθώς ο Ακόστα δεν του έκανε ούτε φάουλ και ο Βάτσιος ανακάλυψε πέναλτι και έτσι είχανε αλλοίωση αποτελέσματος 1000 %.

* Νωρίτερα, στις 4 Ιανουαρίου 2017, στο 26' του αγώνα Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1 έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στον Μάσα, ο οποίος βούτηξε αφού έπεσε πάνω στο απλωμένο πόδι του Λεάλι. Πρόκειται για πέναλτι-φάντασμα, άρα για απαράδεκτη απόφαση. Ετσι οι Πελοποννήσιοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ.

* Ο Βάτσιος επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία παρότι αλλοίωσε το αποτέλεσμα του μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής, στις 15 Μαΐου 2019. Η Καλαμάτα κέρδισε 2-1 αλλά ο Διαγόρας με το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Ρόδο πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Football League, άσχετα αν μετά ανέβηκε και η Καλαμάτα επειδή άδειασε θέση. Το μεγάλο λάθος που έκανε είναι η λανθασμένη αποβολή του Γιόνδη των γηπεδούχων.

Να σκεφτεί κανείς ότι ο Βάτσιος το περασμένο καλοκαίρι επανήλθε στη Λίγκα, παρότι το συγκεκριμένο ματς είδε ο Μαρίν, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ. Αυτά για να πάρετε μια ιδέα τι εστί «εξυγίανση»! Οι διαιτητές ανεβαίνουν ακόμη κι αν κάνουν λάθη. Μάλιστα, μετά την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία στο πρώτο φιλικό ματς που μπήκε ήταν της ΑΕΚ!

* Ο Βάτσιος σφύριξε και τον αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-Καλαμάτα 4-1, στις 15/01/20 και ήταν η... προετοιμασία για να τον ορίσουν σε ματς πρωταθλήματος. Ετσι στις 15 Φεβρουαρίου σφύριξε Ολυμπιακός – Πανιώνιος 4-0. Η διαφορά των ομάδων ήταν μεγάλη, άρα δεν είχε θέματα...

Αναλυτικά η διαιτητική ομάδα του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακού που γίνεται την Τετάρτη 15/07:

19:15 ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής),

Πάγκαλος (Λασιθίου)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΑVAR: Μωϋσιάδης (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Δαγκλής (Μακεδονίας)

Διαβάστε επίσης

Το κάρμα πλήρωνε… όλη τη χρονιά

Το κάρμα πλήρωνε… όλη τη χρονιά

Αγαπητοί, κάρμα δεν είναι μια «εξυγιαντική» νίκη. Κάρμα είναι να είσαι πρωταθλητής της «εξυγίανσης» και να χαμογελάς… για το -14!