Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να έχεις χάσει το πρωτάθλημα, να είσαι στο -14 και να μιλάς για απαντήσεις!

Να έχεις χάσει το πρωτάθλημα, να είσαι στο -14 και να μιλάς για απαντήσεις!
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 - 00:37

Αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη που πήρε από το... πουθενά επί του Ολυμπιακού, στο Καραϊσκάκη, είναι πραγματικά απίστευτο.

Οι Θεσσαλονικείς, λοιπόν, διαρρέουν μέσω των γνωστών, «αντικειμενικών» και… αμερόληπτων Μέσων (και όχι μόνο), ότι με το «διπλό» στο Ναό, έδωσαν απαντήσεις! Και, μάλιστα... ηχηρές!

Προσέξτε τώρα. Έχουν «φάει» φέτος τόσα… χουνέρια από τον Θρύλο, σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, σε κομβικά χρονικά σημεία, έχουν χάσει το πρωτάθλημα, βρίσκονται στο -14 στο βαθμολογικό πίνακα της Super League και μιλούν για απαντήσεις.

Γίνεται αντιληπτό ότι το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Οι άνθρωποι έχουν τσακωθεί με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Πιστεύουν ότι ο κόσμος τρώει ακόμα σανό!

Όπως και να ‘χει, τους έχουν πάρει χαμπάρι άπαντες. Ναι, η ομάδα του Πειραιά, η οποία πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, ηττήθηκε στο Καραϊσκάκη και έχασε το αήττητο, αλλά μέχρι εκεί! Όταν κρίνονταν τίτλοι και προκρίσεις, έκανε πλάκα στους «ασπρόμαυρους», αποδεικνύοντας ξανά και ξανά τη χαοτική διαφορά ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Ό,τι και να λένε, λοιπόν, ό,τι και να γράφουν, συνεχίζουν απλά να εκτίθενται...

Διαβάστε επίσης