Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συνεχίζεται το τσουνάμι παραιτήσεων στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ!

Συνεχίζεται το τσουνάμι παραιτήσεων στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ!
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 - 14:07
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Φοβερά πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και παράλληλα η... εξυγίανση προκαλεί αηδία. Μετά τους Παναγιώτη Φιλόπουλο, Γεράσιμο Βρυώνη αλλά και τους Χαρίκλεια Ηλιοπούλου και Ιωάννη Παπαϊωάννου παραιτήθηκε και πέμπτο μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα η εφέτης Παγώνα Παναγιώτου αρνήθηκε τον διορισμό της στο δευτεροβάθμιο δικαστικό όργανο του ποδοσφαίρου, καθώς είναι νεοεκλεγείσα από τη ΓΣ της ΕΠΟ στις 30 Ιουνίου.

Άλλη μια απόδειξη για τις συνέπειες που έχει το μπούλινγκ του ΠΑΟΚ, καθώς όλες οι παραιτήσεις γίνονται μετά τη... διαταγή του CAS για την επανεκδίκαση της αποκαλούμενης υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας, για την οποία υπάρχουν πολλά στοιχεία. Οι πέντε παραιτήσεις δείχνουν και το μέγεθος του τρόμου που επικρατεί στις τάξεις των λειτουργών της τακτικής δικαιοσύνης.

Όμως, προκαλεί απορίες τόσο η απάθεια της Κυβέρνησης, όσο και του Αρείου Πάγου, παράλληλα με τη σιωπή της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Τέτοια πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει, όμως κανείς δεν αγγίζει την «καυτή» πατάτα.

Είναι δυνατόν μια ομάδα να θέλει να επιλέγει τους δικαστές που θα τη δικάσουν; Είναι δυνατόν να δέχονται επιθέσεις οι εφέτες που έλαβαν τελεσίδικη απόφαση για την πολυϊδιοκτησία;

Έτσι, όπως πάνε κάποιοι θα ζητήσουν να διορίζουν οι ίδιοι τους δικαστές...

Διαβάστε επίσης