Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα... όπλα και ο Αβραάμ

Στα... όπλα και ο Αβραάμ
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 - 16:57

Για το 15ο παιχνίδι του στη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις, και πρώτο μετά από πολύ καιρό, ετοιμάζεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αύριο, απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι στην αποστολή και η λογική «λέει» πως θα παίξει βασικός. Άλλωστε, οι διαθέσιμοι στόπερ στην αποστολή δύο είναι, εκείνος και ο Ουσεϊνού Μπα. Οπότε, εκτός αν δούμε κάποια έκπληξη από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος, βέβαια, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εκπλήξεις, τότε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα παίξει βασικός.

Εφόσον, λοιπόν, δεν αλλάξει κάτι, αυτό θα είναι το 15ο φετινό του παιχνίδι και πρώτο μετά από κάτι λιγότερο από πέντε μήνες. Βλέπετε, είχε μεσολαβήσει και η διακοπή.

Τελευταία του συμμετοχή ήταν λίγα λεπτά στην παράταση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League. Είχε μπει στο 117’ αντί του Γκιλιέρμε και είχε ολιγόλεπτη συμμετοχή σε έναν αγώνα που ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία, στις 27 Φεβρουαρίου 2020.

Αν, πάντως, θέλουμε να βρούμε την τελευταία του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα, τότε θα γυρίσουμε λίγο πιο πίσω, στις 4 Φεβρουαρίου. Τότε είχε ξεκινήσει βασικός στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στη Λαμία (0-0).

Διαβάστε επίσης