Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεγάλοι παίκτες με υψηλό επίπεδο»

«Μεγάλοι παίκτες με υψηλό επίπεδο»
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 - 13:07

Για την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό και το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του, μίλησε στην κάμερα της Nova ο Μπόμπι Αλέν. Φυσικά, μίλησε και για το προηγούμενο αποτέλεσμα, όπως και για τα επόμενα, όπως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας και το Europa League.

Η σιγουριά του για τον αποψινό αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και η προσμονή του για περισσότερες ευκαιρίες.

«Είναι σπουδαίο συναίσθημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Πρόκειται για μεγάλους παίκτες με υψηλό επίπεδο, η δουλειά είναι αυτή που έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι στον τελικό του Κυπέλλου και στο Europa League», ανέφερε αρχικά για το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό.

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει απογοήτευση σε όλους τους παίκτες όπως είναι λογικό. Πρέπει να μείνει πίσω, να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια, έχουμε μπροστά μας έναν τελικό Κυπέλλου και παιχνίδια για την Ευρώπη και πρέπει να τα νικήσουμε όλα».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Όποιος παίκτης επιλεχθεί, δίνει πάντα το 100% και είναι έτοιμος να τα δώσει όλα. Θα νικήσουμε αυτόν τον αγώνα».

Για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό: «Θα ήθελα να παίζω περισσότερο, είναι φυσιολογικό. Αυτός είναι ο στόχος μου και την επόμενη σεζόν. Θα προσπαθήσω και θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου».

Για τους νεαρούς Τζολάκη και Καραργύρη που μπήκαν στο Πανεπιστήμιο: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα τερματοφυλάκων. Δουλεύουν πολύ σκληρά. Είναι μεγάλη επιτυχία αυτό που κατάφεραν. Είναι δύσκολο να συνδυάσεις και τις σπουδές και το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης