Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«5 ακόμη δεν είναι τίποτα. Πάντα «παρών» ο κ. Μαρινάκης»

«5 ακόμη δεν είναι τίποτα. Πάντα «παρών» ο κ. Μαρινάκης»
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 - 12:38

Είχε ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Κριστιάν Καρεμπέ, στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος της φιέστας του 45ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού. «Είναι αλήθεια, είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι γιατί έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τον εορτασμό. Η φιέστα μας έχει τίτλο «τα φώτα της ελπίδας». Πρέπει να επαναλάβουμε πως θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να γιορτάσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας, αλλά εξαιτίας της πανδημίας έπρεπε να βρούμε άλλη λύση.

Θα ήθελα να μιλήσω για τις νίκες, τα σερί, την σκληρή δουλειά, τις σπουδαίες εμφανίσεις, τις επιτυχίες και φυσικά ότι έχουμε την ευκαιρία να προσθέσουμε στην ιστορία του Ολυμπιακού άλλον έναν τίτλο. Επίσης, θέλω να προσθέσω σε αυτό το σημείο τις πρωτοβουλίες και την προσφορά του κ. Μαρινάκη, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ήταν πάντα «παρών» οπουδήποτε υπήρχε η ανάγκη. Και το ξαναλέω: Είναι μοναδικό, σπουδαίο και ξεχωριστό: Θα βάλουμε στη φιέστα μας νέα τεχνολογία, εικόνες και συναίσθημα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι συναισθηματικό.

Είμαι βέβαιος ότι θα δημιουργήσουμε ένα καταπληκτικό θέαμα. Είναι μια καταπληκτική ιδέα να παντρέψουμε το ποδόσφαιρο με την τέχνη. Ο τίτλος της φιέστας μας τα λέει όλα».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού να ράψει και 5ο αστέρι στη φανέλα: «Ναι, ναι! Η ιστορία τα λέει όλα, έχουμε 45, 5 ακόμη δεν είναι τίποτα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Διαβάστε επίσης