Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προβληματισμός στην Αστυνομία για τη Ριζούπολη και αναβολή!

Προβληματισμός στην Αστυνομία για τη Ριζούπολη και αναβολή!
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 - 13:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μεγάλο πονοκέφαλο δημιουργεί στην Ελληνική Αστυνομία η ακατανόητη επιλογή της ΕΠΟ να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός-ΑΕΚ (26/7, 21:00), στη Ριζούπολη! Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως είναι τέτοιος ο προβληματισμός που η Αστυνομία αιτήθηκε να αναβληθεί η προγραμματισμένη για σήμερα σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού! Κάτι που τελικά έγινε!

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, λοιπόν, αναβλήθηκε και είναι ολοφάνερο το πρόβλημα που υπάρχει και που διακρίνεται και από την πλευρά της Αστυνομίας. Αποτελεί, άλλωστε, κοινό μυστικό πως υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον ορισμό της Ριζούπολης. Ένα γήπεδο, σημειωτέον, που αποτελεί την δεύτερη έδρα της ΑΕΚ. Κοινώς, και για αυτό δεν έπρεπε δεν οριστεί εκεί ο τελικός.

Επί της ουσίας, όλο αυτό που έγινε σήμερα με το αίτημα που υπέβαλε η Αστυνομία για αναβολή της σύσκεψης, αποτελεί μία δικαίωση του Ολυμπιακού που επιμένει από την αρχή για την ακατανόητη απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει στη Ριζούπολη τον τελικό του Κυπέλλου. Οι «ερυθρόλευκοι» επισημαίνουν εδώ και μέρες πως πρόκειται για γήπεδο Β’ Εθνικής και πως δεν έχει ελεγχθεί από την ΕΠΟ, ενώ δεν έχει και την άδεια της UEFA.

Με όλα αυτά, λοιπόν, δεν αποκλείεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να αλλάξει έδρα, από τη στιγμή που βγαίνει προς τα έξω πως η Ελληνική Αστυνομία θεωρεί ότι η Ριζούπολη δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας...

Διαβάστε επίσης