Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν δεν σκοράρει, δημιουργεί...

Όταν δεν σκοράρει, δημιουργεί...
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 - 19:21

Τι να πει κανείς για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί; Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και μετατράπηκε, σε χρόνο ρεκόρ, σε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Πως το κατάφερε αυτό; Μα, φυσικά, μέσω των εμφανίσεών του, με τις οποίες συνεισέφερε τα μέγιστα στη φανταστική φετινή σεζόν των «ερυθρολεύκων». Άλλωστε, το αποδεικνύουν και οι αριθμοί του.

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός παικταράς αποτελεί το πρώτο… κανόνι του πρωταθλήματος, μετρώντας 20 γκολ. Τη στιγμή που 7 τέρματα έχει σκοράρει και στην Ευρώπη. Στο σύνολο, δηλαδή, 27!

Ωστόσο, ο διεθνής στράικερ, ο οποίος είναι «killer» και έχει αποδείξει πως μπορεί να στείλει την μπάλα στο… πλεκτό με όποιο τρόπο θέλει, μπορεί εξίσου καλά να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του!

Το επιβεβαίωσε και στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στο «Γεντί Κουλέ», καθώς ήταν αυτός που μοίρασε την ασίστ στον Κώστα Φορτούνη, στο 61’, για το 0-3. Έτσι, έφτασε τις 8 τελικές πάσες στη Super League.

Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία στα Social Media, με σχόλιο: «Όταν δεν σκοράρει, δημιουργεί… το γκολ!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When he doesn’t score, he creates assists for goals! / Όταν δεν σκοράρει, δημιουργεί… το γκολ! @elarabiyoussef #Olympiacos #ElArabi #Assist #Goal #Slgr #Football

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Πάνω από όλα η συμμαχία!

Πάνω από όλα η συμμαχία!

Ο ένας αλλοιώνει με όποιο τρόπο μπορεί το πρωτάθλημα και ο άλλος το παίζει… διαφορετικός και ηθικολόγος!