Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την τελευταία Κυριακή, ο Περαίας θα καεί...

Την τελευταία Κυριακή, ο Περαίας θα καεί...
Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 - 00:00

Είναι κάποιες ημέρες, κάποιες ημερομηνίες, οι οποίες ό,τι και να γίνει, όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν γίνεται να ξεχαστούν! Δεν είναι δυνατόν να «σβηστούν» από τη μνήμη σου.

Στην… κατηγορία αυτή, λοιπόν, θα προστεθεί και η 19η Ιουλίου. Η μέρα, δηλαδή, όπου ο Θρύλος θα γιορτάσει και θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του 45ου και πιο μάγκικου πρωταθλήματος της ένδοξης ιστορίας του! Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Αρχικά, το… μενού θα περιλαμβάνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να θέλουν αποκλειστικά τη νίκη, έτσι ώστε να «σφραγίσουν» με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει το… κυρίως πιάτο της ημέρας. Η φιέστα. Η γιορτή στον Πειραιά και στους γύρω δρόμους του, στους οποίους θα πανηγυρίζουν, θα καμαρώνουν και θα περηφανεύονται για τη μεγάλη τους αγάπη οι οπαδοί του μργαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, η… τρέλα θα είναι μεγάλη και η ηδονή τεράστια! Εμείς θα πανηγυρίζουμε για την πιο μάγκικη κούπα όλων των εποχών και ένα ολόκληρο σύστημα «εξυγίανσης» θα «πονάει» και θα… πνίγεται στη μιζέρια και τη λάσπη του!

Την τελευταία Κυριακή, ο Περαίας θα καεί, πρωτάθλημα θα πάρω εγώ, ξανά θα τρελαθώ...

Διαβάστε επίσης