Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Και φυσικά, η ΑΕΚ κρύβεται πίσω από την ΕΠΟ!

Και φυσικά, η ΑΕΚ κρύβεται πίσω από την ΕΠΟ!
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 - 20:30

Πραγματικά, για γέλια και για κλάματα είναι η απάντηση που έδωσε η ΑΕΚ στον Ολυμπιακό, μετά την επιστολή των «ερυθρολεύκων» στο αν συναινούν να παίξουν εναντίον τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 26/7.

Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν, απέφυγαν να δώσουν οποιαδήποτε ουσιαστική απάντηση και κρύφτηκαν πίσω από την ΕΠΟ. Σέβονται, λένε, την απόφαση που θα λάβει η Ομοσπονδία!

Σε κοινή γραμμή, λοιπόν. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Προσπαθούν μαζί να «πάνε» τον τελικό στην ημερομηνία που αυτοί επιθυμούν.

Αναλυτικά η απάντηση της ΑΕΚ. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Με έκπληξη λάβαμε, προ ολίγου, επιστολή σας με την οποία μας ρωτάτε εάν η ομάδα μας θέλει να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού.

Βέβαια η έκπληξή μας δεν αφορά τόσο στο περιεχόμενο της επιστολής, αφού αυτό μας είχε ήδη γίνει γνωστό από τα ΜΜΕ, πριν καν μας κοινοποιηθεί, όσο στην επιλογή σας να απευθύνετε σε εμάς επιστολή για το εν λόγω θέμα.

Η συναίνεση, την οποία επικαλείστε και αποφασίσατε να επιδείξετε τα τελευταία 24ωρα, αποτελεί σίγουρα ένα θετικό βήμα, το οποίο χαιρετίζουμε…

Πραγματικά χαιρόμαστε, που επικαλείστε τον αξιακό κώδικα της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσους επιμένουν με κάθε τρόπο και σε κάθε περίπτωση να επιβάλλουν τα δικά τους «θέλω» κόντρα στους κανονισμούς και στις αποφάσεις των θεσμικών και αρμόδιων φορέων.

Είναι αυτονόητο ότι θα αγωνιστούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο μετέχουμε για πέμπτη διαδοχική φορά, σεβόμενοι, όπως από την αρχή κάναμε, την απόφαση που θα λάβει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία -σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει- είναι η διοργανώτρια αρχή του θεσμού.

Διαβάστε επίσης