Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη ΞΕΒΡΑΚΩΝΕ την ΑΕΚ με μια κίνησή του!

Όταν ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη ΞΕΒΡΑΚΩΝΕ την ΑΕΚ με μια κίνησή του!
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 - 21:15

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω. Αύγουστος του 2010. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αναλάβει τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ έχει μπροστά της το ματς με την Νταντί Γιουνάιτεντ. Λεωφόρος δεν υπήρχε, είχε πέσει χυλόπιτα. Το Περιστέρι είχε θέματα και η ΑΕΚ δήλωσε τη Νέα Σμύρνη για έδρα. Οι οπαδοί του Πανιωνίου μπαίνουν στο γήπεδο, προκαλούν ζημιές και το γήπεδο κρίνεται ακατάλληλο.

HUEFAζητά επίμονα γήπεδο και ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη, δίνει τη λύση! Ναι, γλίτωσε την ΑΕΚ από την ευρωπαϊκή ξεφτίλα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μεταξύ άλλων δηλώνει: «Η απόφασή μας για την παραχώρηση του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», προκείμενου να αγωνιστεί η ΑΕΚ στο πλαίσιο του Europa League, βασίστηκε στην βαθιά πεποίθησή μας ότι πάνω από κάθε διαφωνία ή αντιπαράθεση πρέπει να μπαίνει το Εθνικό συμφέρον.Επειδή λοιπόν οι σκέψεις και τα λόγια πρέπει κάποια στιγμή να γίνονται πράξεις, θεώρησα αυτονόητη την παραχώρηση του γηπέδου μας, όταν αυτή μου ζητήθηκε και φυσικά περιμένω από όλους να συμβάλλουν στην ομαλή τέλεση του αυριανού αγώνα, έτσι ώστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και η χώρα μας να μειώσει τη ζημία που υπέστη το τελευταίο διήμερο με διάφορες απαράδεκτες ενέργειες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και δηλώσεις.Ο Ολυμπιακός λειτούργησε και θα λειτουργεί έχοντας πάντα ως πρώτη του προτεραιότητα το Εθνικό συμφέρον».

Η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στο Καραϊσκάκη. Έπαιξε κανονικά με την Νταντί Γιουνάιτεντ και μάλιστα με την ισοπαλία που πήρε, προκρίθηκε στους ομίλους του EuropaLeague.

Τα παραπάνω μαθήματα ιστορίας τα παραθέτουμε για ορισμένους Αεκτζήδες που δεν ξέρουν, που ξεχνούν, που δεν θέλουν να θυμούνται...

Διαβάστε επίσης