Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γαλλική» επέλαση, για την πρώτη ενίσχυση! (videos)

«Γαλλική» επέλαση, για την πρώτη ενίσχυση! (videos)
Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 - 09:42

Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν προχωρά. Στον Ολυμπιακό μπορεί να έχουν στο μυαλό τους τη Γουλβς και το πως θα βρεθούν στο Final 8 του Europa League, ωστόσο δεν παραγνωρίζουν τις ανάγκες για τη νέα σεζόν. Έτσι, δουλεύουν εντατικά στο κομμάτι «ενίσχυση του ρόστερ». Με αυτή, ή τουλάχιστον το πρώτο… κύμα αυτής, να έρχεται από τη Γαλλία! Δύο ποδοσφαιριστές, ο Γκραντέλ και ο Τράουκο, από το γαλλικό πρωτάθλημα, μοιάζουν να είναι προ των πυλών και έτοιμοι να φορέσουν τα «ερυθρόλευκα»!

Ο Μαξ Γκραντέλ, ο 32χρονος εξτρέμ της Τουλούζ, μένει ελεύθερος από την ομάδα του και αναμένεται λίαν συντόμως να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα και να… κατηφορίσει στο λιμάνι! Οι Γάλλοι παρουσιάζουν, καθημερινά, το θέμα ολοένα και πιο προχωρημένο και ο έμπειρος εξτρέμ μοιάζει ιδανική λύση, για να τονώσει τα άκρα του Πέδρο Μαρτίνς. Δεν αναμένεται να είναι ο μόνος που θα αποκτηθεί για τα εξτρέμ, αλλά, αυτή τη στιγμή, μοιάζει να είναι ο πρώτος.

Σε ό,τι αφορά την άμυνα, όμως, προτεραιότητα για τα άκρα παίρνει, αυτή τη στιγμή, ο Μιγκέλ Τράουκο! Ο διεθνής Περουβιανός μοιάζει έτοιμος να βάλει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού οι επαφές με τον Θρύλο εμφανίζονται προχωρημένες. Η Σεντ Ετιέν δεν του πήγε και ο Ολυμπιακός αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ίδιο να δείξει το άπλετο ταλέντο του. Ο 27χρονος αναμένεται να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε επίσης

Σεμέδο, ο περιζήτητος

Σεμέδο, ο περιζήτητος

Οι μεγάλοι της Πορτογαλίας θα κοντραριστούν και με τη Φενέρ, εάν επιθυμούν να εντάξουν τον στόπερ του Ολυμπιακού στο δυναμικό τους.

Δεν αρκεί η εμπειρία

Δεν αρκεί η εμπειρία

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει περιπτώσεις παικτών με εμπειρία, αλλά και μεταπωλητική αξία.