Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ψημένος» και… διεκδικητικός

«Ψημένος» και… διεκδικητικός
Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 - 10:41

Μετά από μία σεζόν στον Ατρόμητο, η οποία τον βοήθησε να συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες και να καταφέρει να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το ταλέντο του, ο Θανάσης Ανδρούτσος επιστρέφει τώρα στο Ρέντη. Ο νεαρός μέσος, ο οποίος είχε πάει δανεικός στην ομάδα του Περιστερίου πέρυσι, τέτοια εποχή περίπου, επιστρέφει στα… πάτρια, για να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν.

Κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι, με βάση την υπεροπλία που υπάρχει στα χαφ. Αυτή τη στιγμή και οι τρεις ποδοσφαιριστές (4 με τον Καφού) που έχει ο Ολυμπιακός για το κέντρο, λογίζονται ως απαραίτητοι και θα είναι ξανά δύσκολο για τον Ανδρούτσο να κερδίσει τη μονιμοποίησή του, στο δυναμικό του Μαρτίνς.

Παρόλα αυτά, ο νεαρός δούλεψε πάρα πολύ τη σεζόν που ολοκληρώνεται, έκανε καλά πράγματα στο Περιστέρι και έδειξε ότι έχει βελτιωθεί. Πέτυχε γκολ, είχε ασίστ, βοήθησε την ομάδα του Περιστερίου και συνολικά ανέλαβε έναν πιο ενεργό ρόλο, γεγοός που τον βοήθησε να αναπτυχθεί και ως χαρακτήρας.

Όσο δύσκολο και αν είναι το να κερδίσει ένας ποδοσφαιριστής θέση στο ρόστερ της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, ο Ανδρούτσος έρχεται με… φόρα, να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν και να πείσει τον Μαρτίνς ότι μπορεί να βοηθήσει. Μένει να φανεί το αν θα το πετύχει…

Διαβάστε επίσης

Δεν αρκεί η εμπειρία

Δεν αρκεί η εμπειρία

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει περιπτώσεις παικτών με εμπειρία, αλλά και μεταπωλητική αξία.

Σεμέδο, ο περιζήτητος

Σεμέδο, ο περιζήτητος

Οι μεγάλοι της Πορτογαλίας θα κοντραριστούν και με τη Φενέρ, εάν επιθυμούν να εντάξουν τον στόπερ του Ολυμπιακού στο δυναμικό τους.