Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελευταίο, μεγάλο τεστ, πριν τον Θρύλο!

Τελευταίο, μεγάλο τεστ, πριν τον Θρύλο!
Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 - 11:37

Την ώρα που στον Ολυμπιακό υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα, για το πότε θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, η Γουλβς ετοιμάζεται να δώσει ένα τελευταίο, μεγάλο ματς, πριν μπει ξανά στη «μάχη» του Europa League. Αντίπαλός της θα είναι η Τσέλσι, σήμερα το απόγευμα στις 18:00 και η ένταση του αγώνα δίνει στην ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο τη δυνατότητα να διατηρηθεί… στα κόκκινα.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε επίσης να πάει στο Μολινό, έχοντας παίξει ένα δυνατό παιχνίδι, έχοντας κατακτήσει ενδεχομένως (βάσει πιθανοτήτων και τωρινής εικόνας, θα ήταν το φαβορί) ακόμη μία κούπα, έναντι της ΑΕΚ. Θα είχε, έτσι, μεγαλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, θα διατηρούσε ψηλά την ετοιμότητά του, αλλά και θα έπαιρνε (σε πιθανή κατάκτηση του Κυπέλλου), τρομερή ψυχολογία, για τη ρεβάνς με τη Γουλβς, στην Αγγλία.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως, τελεί υπό… ομηρία, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να στερείται τη δυνατότητα να κυνηγήσει όλα τα παραπάνω και να πάει να κοντράρει τη Γουλβς σε ακόμη καλύτερη κατάσταση. Αντί να δίνει σήμερα έναν τελικό, με όλα τα οφέλη που θα μπορούσε εκείνος να έχει, θα δώσει την Τετάρτη… φιλικό. Γιατί έτσι αποφάσισαν οι «δυνάμεις» της «εξυγίανσης».

Διαβάστε επίσης

«Ψημένος» και… διεκδικητικός

«Ψημένος» και… διεκδικητικός

Ο Θανάσης Ανδρούτσος επιστρέφει στο Ρέντη και θα κυνηγήσει τις πιθανότητές του να διατηρήσει μία θέση στο ρόστερ, τη νέα χρονιά.

Δεν αρκεί η εμπειρία

Δεν αρκεί η εμπειρία

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει περιπτώσεις παικτών με εμπειρία, αλλά και μεταπωλητική αξία.