Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και η κατασκοπεία συνεχίζεται…

Και η κατασκοπεία συνεχίζεται…
Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 - 12:34

Ακόμη μία… μελέτη έχουν μπροστά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Απέναντι στην Τσέλσι, στις 18:00, η Γουλβς δίνει έναν σπουδαίο αγώνα, για το αγγλικό πρωτάθλημα. Και το ενδιαφέρον του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και των συνεργατών του, θα είναι αποκλειστικά στραμμένο εκεί.

Ο Μαρτίνς φημίζεται για τη μελέτη, την οποία… ρίχνει, στις αντίπαλες ομάδες. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να αισθάνεται… αδιάβαστος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώσει πολύ χρόνο, για να μελετήσει τους αντιπάλους του, είτε εκείνοι είναι στην Ελλάδα, είτε εκείνοι είναι στην Ευρώπη. Έχει διαβάσει με εξαιρετικό τρόπο, σχεδόν όλα τα ματς του, φέτος και ελάχιστες… παραφωνίες είχε η εξαιρετική σεζόν της ομάδας του.

Τώρα, έχει μπροστά του ακόμη μία μεγάλη πρόκληση και περιμένει, σήμερα, τον αγώνα της Γουλβς με την Τσέλσι, τον οποίο δεν θα μελετήσει μόνο ο ίδιος, αλλά όλο το επιτελείο του. Οι συνεργάτες του. Το τμήμα ανάλυσης, οι βοηθοί προπονητή, άπαντες.

Ο Μαρτίνς ξέρει ήδη σε μεγάλο βαθμό τη Γουλβς, αφού δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα, πλέον, να… κρυφτεί. Στον καιρό της τεχνολογίας, υπάρχουν… χίλιοι δυο τρόποι, για να «κάνεις κατασκοπεία». Και ο Μαρτίνς (και σε αυτό τον τομέα) μόνο με… σταυρωμένα χέρια δεν κάθεται…

Διαβάστε επίσης

«Ψημένος» και… διεκδικητικός

«Ψημένος» και… διεκδικητικός

Ο Θανάσης Ανδρούτσος επιστρέφει στο Ρέντη και θα κυνηγήσει τις πιθανότητές του να διατηρήσει μία θέση στο ρόστερ, τη νέα χρονιά.