Ντουντούκα
Μέχρι το τέλος στην κορυφή!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η νέα σεζόν μπορεί να είναι δική τους!

Η νέα σεζόν μπορεί να είναι δική τους!
Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 - 14:57

Για να μην παρεξηγηθούμε, ξεκαθαρίζουμε από την πρώτη πρόταση ότι αυτό το κείμενο δεν έχει να κάνει με… πώληση του Σεμέδο. Ουδεμία σχέση το τι μπορεί να γίνει με τον Ρούμπεν Σεμέδο, με το αύριο των Σισέ και Μπα. Αλλά οι δύο Σενεγαλέζοι οφείλουν, για τη νέα σεζόν, να ανεβάσουν στο… 100% την απόδοσή τους, να τη σταθεροποιήσουν και να γίνουν, έτσι, σταθερές και οι ίδιοι, για τον Θρύλο!

Αμφότεροι οι σέντερ μπακ του Ολυμπιακού έχουν δείξει πολλές φορές ότι ο Μαρτίνς μπορεί όχι απλώς να τους υπολογίζει, αλλά να βασίζει επάνω τους, τη λειτουργία της αμυντικής τετράδας του Ολυμπιακού και κατ’ επέκταση όλης της αμυντικής λειτουργίας.

Τόσο ο Σισέ, όσο και ο Μπα, έχουν αγωνιστεί φέτος δίπλα στον Σεμέδο, έχουν παίξει μεταξύ τους, ως δίδυμο και σε τις τρεις συνθήκες, τα πήγαν περίφημα. Λίγες ήταν οι φορές που κάτι έδειξε να μην λειτουργεί υποδειγματικά, αλλά και πάλι, τα λάθη είναι ανθρώπινα και όσο οι δύο Σενεγαλέζοι έπαιρναν παιχνίδια, αυτά ελαχιστοποιούνταν. Και ο Σεμέδο, αν και ήταν το βασικότερο στέλεχος της άμυνας του Ολυμπιακού, έκανε κάποια λίγα λαθάκια.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές, συμπατριώτες γαρ, έχουν μία χρυσή ευκαιρία, την οποία καλούνται να… αρπάξουν από τα μαλλιά. Να δείξουν ότι η δουλειά που έχουν κάνει τους έχει οδηγήσει σε ανοδική πορεία και σε διαρκή βελτίωση. Καλούνται να εξαργυρώσουν την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και με κάθε ευκαιρία που παίρνουν, να αποδείξουν ότι είναι ΕΚΕΙΝΟΙ που μπορούν να δώσουν στην άμυνα την σταθερότητα που χρειάζεται. Το έχει και ο Ολυμπιακός ανάγκη, το έχει και ο Σεμέδο, αλλά και -φυσικά- οι ίδιοι…

Διαβάστε επίσης