Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει πολλά επεισόδια μπροστά

Έχει πολλά επεισόδια μπροστά
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 - 10:09

Ένα από τα θέμα που απασχολούν την επικαιρότητα στον Ολυμπιακό, είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ολοένα και πιο συχνά, τις τελευταίες ημέρες ειδικά, το όνομα του Πορτογάλου στόπερ «παίζει» στη μεταγραφική ειδησεογραφία, από το εξωτερικό. Τόσο για ομάδες της πατρίδας του, όσο και για την Τουρκία και συγκεκριμένα για την Φενέρ.

Ο Σεμέδο δείχνει να έχει στο μυαλό του όλα τα δεδομένα, αν και δεν έχει δείξει, με την αγωνιστική του συμπεριφορά, τάσεις… αποπροσανατολισμού. Παραμένει προσηλωμένος εδώ, σε κάθε παιχνίδι. Δεν έδειξε να έχει ξεμυαλιστεί, αν και είναι δεδομένο ότι οι σκέψεις μεταγραφής, κατά το εφετινό καλοκαίρι, γυρίζουν στο κεφάλι του. Λογικό, όταν ακούγεται ενδιαφέρον από την Πόρτο και την Μπενφίκα.

Κανείς από τους δύο συλλόγους δεν έχει εκφραστεί επίσημα, για τον Πορτογάλο, ωστόσο κανείς από τους δύο συλλόγους δεν έχει… τόσο καλύτερους παίκτες πίσω, ώστε ο Σεμέδο να περνάει… απαρατήρητος.

Το θέμα είναι τι γίνει με τον Ολυμπιακό. Ακούστηκε ένα ποσό της τάξεως των 7 εκ. ευρώ, για πώληση. Ποσό το οποίο μοιάζει δύσκολο να κάνει τον Ολυμπιακό να πει «ΟΚ» για να προχωρήσει η μεταγραφή. Ο Σεμέδο κόστισε αρκετά χρήματα στον Ολυμπιακό και ξέροντας καλά το πως λειτουργεί ο Σύλλογος, στα μεταγραφικά του, η αναλογία… δεν βγαίνει.

Ο Μαρτίνς, από την πλευρά του, θα ήθελε να κρατήσει τον Σεμέδο εδώ. Εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, δεν θα… σκάσει κιόλας. Πάντα βρίσκει τις λύσεις, ενώ και ο Ολυμπιακός θα τον αντικαταστήσει με ισάξιο ή καλύτερο παίκτη. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να το βάζουμε και αυτό στη ζυγαριά. Και να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε ακόμη πολλά επεισόδια να δούμε, από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης