Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο… περίμενε και για το φιλικό

Στο… περίμενε και για το φιλικό
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 - 10:53

Περιμένουν στον Ολυμπιακό, μήπως και μάθουν τίποτα νέα, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μήπως η ΕΠΟ κινηθεί σαν… ομοσπονδία ποδοσφαίρου μιας χώρας και λάβει κάποια απόφαση, για το ματς-γιορτή του θεσμού του Κυπέλλου, το οποίο εκκρεμεί και για το οποίο δεν αποφασίζει. Μαζί με τον Ολυμπιακό, όμως περιμένει και η… Ομόνοια.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα σκαριά φιλικό με τους Κυπρίους, το οποίο είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει την προσεχή Τετάρτη. Εκκρεμούσε και εκκρεμεί η έδρα, αλλά, στην πραγματικότητα, όλη η διοργάνωση του αγώνα είναι στον… αέρα. Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει διάφορες προτάσεις, στην ΕΠΟ, με επιστολές του, στις οποίες δεν έχει πάρει καμία απάντηση… Μόνο… αβεβαιότητα. Λογικό, είναι τρομερά δύσκολο να διοργανώσεις έναν τελικό Κυπέλλου, όταν δεν υπάρχει καμία άλλη αγωνιστική υποχρέωση, για τις εμπλεκόμενες ομάδες, μέχρι ο Ολυμπιακός να παίξει με τη Γουλβς.

Όλη αυτή η αβεβαιότητα κάνει κακό στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει μπροστά του να παίξει έναν από τους πλέον σημαντικούς αγώνες της σεζόν, με τους Εγγλέζους, στο Μολινό. Και θέλει να διατηρηθεί, με κάποιο τρόπο, σε αγωνιστικό ρυθμό. Περιμένει, λοιπόν, σήμερα, να μάθει τα νεότερα, για το θέμα του τελικού, ώστε να προγραμματίσει, τάχιστα, το φιλικό του, ή ό,τι άλλο προκύψει… «Εξυγίανση».

Διαβάστε επίσης