Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κινητικότητα στο θέμα τερματοφύλακα

Κινητικότητα στο θέμα τερματοφύλακα
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 - 12:26

Ήταν δεδομένο ότι η θέση του τερματοφύλακα, στον Ολυμπιακό, θα έχει… εξελίξεις, αυτό το καλοκαίρι. Ο Ζοζέ Σα είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του Θρύλου, στο μεταγραφικό παζάρι και το ενδιαφέρον για την απόκτησή του, από ομάδες του εξωτερικού, μοιάζει ικανό να φέρει ανακατατάξεις στον «άσο».

Ο Πορτογάλος αρέσει σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις, σχετικά με ενδεχόμενη μεταγραφή του, σε κάποιο από αυτά. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος, όπως σας έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, κρατώντας… stand by τον Ντάνιελ Σούμπασιτς και… περιμένει τις εξελίξεις.

Είναι αρκετά πιθανό, το αμέσως επόμενο διάστημα, το «φιλολογικό» ενδιαφέρον από το εξωτερικό να μετουσιωθεί είτε σε κάλυψη της ρήτρας, από πλευράς ενδιαφερόμενων, είτε σε κάποια πρόταση, η οποία θα είναι κοντά σε αυτό το ποσό. Και η οποία θα μπορεί να φέρει συμφωνία, για την παραχώρηση του Σα.

Όπως προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός, βλέποντας τις εξελίξεις να πλησιάζουν, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και κινήθηκε. Εφόσον υπάρξει περαιτέρω κινητικότητα, στο θέμα του Σα, ο Θρύλος θα προχωρήσει άμεσα για την αντικατάστασή του, με έναν τερματοφύλακα αξίας, εμπειρίας και ικανότητας.

Διαβάστε επίσης