Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο: Έβγαλαν παράνομους πίνακες!

Σκάνδαλο: Έβγαλαν παράνομους πίνακες!
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 - 14:16
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών στη διαιτησία. Μπορεί η ΚΕΔ του Περέιρα και της κομπανίας του να φεύγει, όμως έβαλαν... καπέλο τους πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών στην ΚΕΔ του Κλάτενμπεργκ που δεν ανέλαβε ακόμη. Ουσιαστικά η... εξυγίανση βάζει μπουρλότο στο πρωτάθλημα, επειδή τους πίνακες έβγαλε μια ΚΕΔ που είναι αποτυχημένη. Οι αλλαγές δεν είναι σαρωτικές αλλά ελάχιστες, δηλαδή πάλι θα έχουμε τα... διαιτητάκια της «εξυγίανσης» να παίζουν 100-0 υπέρ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και 100-0 κατά του Ολυμπιακού. Και να σκεφτεί κανείς πως η νέα ΚΕΔ του Κλάτενμπεργκ είναι κοινής αποδοχής, όμως τους πίνακες έβγαλε ο αποτυχημένος Περέιρα που δεν τον ήθελε κανείς!

Γιατί οι πίνακες είναι παράνομοι:

1) Δεν προβλέπεται τους πίνακες να κάνει η προηγούμενη ΚΕΔ αλλά η ΚΕΔ που θα ορίζει,

2) Ακόμη δεν έχει επικυρωθεί η συμφωνία του Κλάτενμπεργκ με την ΕΠΟ,

3) Δεν έχει συγκροτηθεί η υπόλοιπη ΚΕΔ, δηλαδή δεν υπάρχει ΚΕΔ, καθώς ο Κλάτενμεργκ πρέπει να επιλέξει δυο ακόμη ενώ η ΕΠΟ θα προσλάβει τρεις ακόμη.

4) Ο Κλάτενμπεργκ και η ΚΕΔ δεν ξέρουν ούτε έναν διαιτητή. Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν οι ρέφερι του πίνακα; Με το... εξυγιαντόμετρο;

5)Αποφάσισαν να μείνει ένα μήνα ο Μάριν για να ενημερώσει τη νέα ΚΕΔ. Αν βγουν πίνακες θα ενημερώσει για το που θα πίνουν καλό καφέ και πού θα τρώνε παγωτό;

6)Οι πίνακες βγήκαν μαζί με το νέο κανονισμό διαιτησίας που έπρεπε να προηγηθεί. Που αλλού γίνονται αυτά;

Προκύπτουν κι άλλα δυο... θέματα:

-Ποιος έβγαλε τους πίνακες;

-Η... εξυγίανση νομίζει ότι στέλνει μήνυμα; Αίσχος!

Στους διαιτητές νέα πρόσωπα είναι οι:

Γκάμαρης (Αθηνών), Περάκης (Αθηνών), Τσέτσιλας (Γρεβενών), Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Κουκούλας (Λέσβου), Αγγελάκης (Μακεδονίας), Γρατσάνης (Τρικάλων, επέστρεψε), Τσακαλίδης (Χαλκιδικής).

Εκτός έμειναν οι:

Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Τάσσης (Ηπείρου), Κομίνης (Θεσπρωτίας), Φωτιάδης (Καστοριάς), Σέζος (Κιλκίς), Τσαμούρης (Πειραιά).

Διαβάστε επίσης