Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έξαλλος με την… κωμωδία!

Έξαλλος με την… κωμωδία!
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 - 10:11

Το έζησε και αυτό, στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης». Το βίωσε είχε, δεν είχε… Ο Πέδρο Μαρτίνς έγινε για ακόμη μία φορά μάρτυρας του τι εστί «τάξη πραγμάτων» στο ποδόσφαιρό μας, με τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου, στις 30 Αυγούστου… Ελάχιστες ημέρες, πριν αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος… Αστειότητες. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα κληθεί να διεκδικήσει τίτλο της σεζόν 2019-20, με την ομάδα του 2020-21. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι λίγες ημέρες πριν τη νέα σεζόν, θα κληθεί να διεκδικήσει τίτλο της προηγούμενης. Λες και παίζει… Σούπερ Καπ. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ως μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη, έτοιμος για «μάχη», για το Final 8 του Europa League, θα πάει σε εκείνη με… φιλικό στα πόδια του και όχι με επίσημο, δυνατό ματς.

Πάνω από όλα, όμως, δεν μπορούσε να καταλάβει το γιατί… Και αυτό γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ασχολείται καθημερινά με όλα τα στραβά και τα ανάποδα της «εξυγίανσης». Όσο ενημερωμένος και αν είναι, για το τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρό μας, η δουλειά του δεν είναι να… σβήνει τις φωτιές που ανάβουν, σχεδόν καθημερινά, οι «εξυγιαντές». Δουλειά του είναι να προπονεί την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Την ίδια ομάδα, την οποία οι «εξυγιαντές» κάνουν τα πάντα για να κάμψουν… Φτάνοντας ακόμη και μέχρι εδώ… Μέχρι αυτό τον ορισμό…

Διαβάστε επίσης