Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμάτο μπλοκάκι και πλήρης ανάλυση της Γουλβς!

Γεμάτο μπλοκάκι και πλήρης ανάλυση της Γουλβς!
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 - 20:43

Όπως είναι λογικό, όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε από το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, στο Καραϊσκάκη, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του κατέγραψαν τα πάντα για την αντίπαλό τους.

Παρακολούθησαν όλα τα παιχνίδια της αγγλικής ομάδας, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ανεξαρτήτως επίσημου ή φιλικού ματς. Ο Πορτογάλος κόουτς γέμισε με κάθε πιθανή πληροφορία το… μπλοκάκι του. Τσέκαρε τα πάντα. Κάτι που ισχύει και για την τελευταία αναμέτρηση με την Τσέλσι, στο Stamford Bridge, όπου η Γουλβς ηττήθηκε με 2-0.

Φυσικά, ο Πορτογάλος κόουτς μετέφερε σχολαστικά, με κάθε λεπτομέρεια, προφορικά και στην πράξη, όλα όσα είδε, στους παίκτες του, οι οποίοι έχουν πλήρη εικόνα για τους «λύκους», σχετικά με τη ρεβάνς στο «Μολινό», στις 6 Αυγούστου, για τη φάση των «16» του Europa League.

Ο Θρύλος ξέρει ποια είναι τα δυνατά σημεία της ομάδας του Νούνο Εσπίριτο Σάντο και που πρέπει να προσέξει πολύ. Γνωρίζει ποιες είναι οι αδυναμίες της και που μπορεί να «χτυπήσει».

Γενικότερα, η ομάδα του Πειραιά έχει ξεκάθαρη εικόνα για τη Γουλβς, όντας αποφασισμένη, όσο δύσκολο έργο και αν έχει, να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Αγγλία. Και συνάμα την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας μία ακόμα υπέρβαση.

Διαβάστε επίσης