Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη ντροπή της ΕΠΟ

Η μεγάλη ντροπή της ΕΠΟ
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 - 00:26
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Η Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα συγκληθεί την Παρασκευή 09 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10πμ στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace& Thalasso. Στην ίδια Γενική Συνέλευση θα εκλεγούν και τα νέα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων», αναφέρει απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ που διεξήχθη την Δευτέρα 27/07. Πρόκειται για απόφαση που αποτελεί ντροπή:

Η μεγάλη ντροπή είναι ότι μέχρι και τον Οκτώβριο δεν θα υπάρχει δεύτερος βαθμός αθλητικής δικαιοσύνης ενώ μπλοκάρει την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Οι αθλητικοί δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων ψηφίζονται μετά από λίστα που στέλνει το Συμβούλιο Εφετών. Όμως, δεν αρκεί αυτό. Πρέπει οι εκλεγέντες να αποδεχτούν την εκλογής τους, να ενημερωθούν και να συγκροτηθεί η Επιτροπή Εφέσεων. Η ΕΠΟ μπορούσε να ορίσει ΓΣ μετά από 15 μέρες για την εκλογή αθλητικών δικαστών, όμως δεν είναι τυχαίο ότι όρισε μετά από δυο και πλέον μήνες.

Σα να μην έφτανε αυτό, η ΕΠΟ όρισε εκλογές για τις 9 Οκτωβρίου αν και το Ειρηνοδικείο άναψε κόκκινο στην τροποποίηση του καταστατικού της που για να συμπληρωθεί τετραετία ένωνε τη θητεία μιας διορισμένης διοίκησης (της ΠΔΕ του Δρόσου) με αυτή του Γραμμένου. Γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για απόφαση που δεν στέκει. Πως θα γίνουν εκλογές για νέα διοίκηση της ΕΠΟ, αν κάποια ΕΠΣ προσφύγει στη δικαιοσύνη;

Διαβάστε επίσης

Δεν βαρέθηκαν πια;

Δεν βαρέθηκαν πια;

Δεν μπορούν να αφήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο να ασχοληθεί με το… ποδόσφαιρο; Τα ισοπέδωσαν όλα!