Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν του αρέσουν τα εύκολα…

Δεν του αρέσουν τα εύκολα…
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 - 10:32

Σας αναφέραμε από χθες το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, για τον Ράφαελ Ντα Σίλβα, της Λυών. Τον 30χρονο Βραζιλιάνο παικταρά, με μεγάλη θητεία και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον οποίο ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει από τη Γαλλία και να φέρει στην Ελλάδα. Ο ποδοσφαιριστής είναι ακριβός, έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τους Λυωνέ και τα χρήματα που απαιτούνται για να έρθει στο λιμάνι, είναι πολλά. Πρόκειται για μία περίπτωση πολύ δύσκολη, αλλά τέτοιες περιπτώσεις είναι που αρέσουν ιδιαιτέρως στον Ολυμπιακό…

Ο Θρύλος είναι, αυτή τη στιγμή, η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα, η οποία μπορεί να κάνει υπερβάσεις, στο μεταγραφικό κομμάτι. Να τις φέρει σε πέρας. Του Ράφαελ είναι μία τέτοια περίπτωση, αφού πέραν των οικονομικών δεδομένων, τα οποία είναι δύσκολα για την Ελλάδα (ο Ολυμπιακός είναι ο μόνος που μπορεί να κινηθεί σε τέτοια επίπεδα), υπάρχει και το ενδιαφέρον από την Μποταφόγκο. Και η προοπτική επαναπατρισμού, για τον ποδοσφαιριστή.

Στον Ολυμπιακό αρέσουν τα δύσκολα. Έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι το όνομά του και το στάτους του, στη μεταγραφική αγορά, τον βοηθούν να παλεύει περιπτώσεις, τις οποίες, άλλες ομάδες, δεν μπορούν καν να… ονειρευτούν. Θα το παλέψει και για τον Ράφαελ και, όσο δύσκολο και αν είναι, έχει τη δυνατότητα να κάνει πάλι το… μπαμ!

Διαβάστε επίσης

Ευκαιρία για… τεστάκι

Ευκαιρία για… τεστάκι

Αφού η εξυγίανση αποφάσισε να πάμε στη ρεβάνς με τη Γουλβς, χωρίς επίσημο ματς, για αγωνιστικό ρυθμό…

Δεν βαρέθηκαν πια;

Δεν βαρέθηκαν πια;

Δεν μπορούν να αφήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο να ασχοληθεί με το… ποδόσφαιρο; Τα ισοπέδωσαν όλα!