Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολο του Παπασταθόπουλου, όπως και του Σιόβα

Δύσκολο του Παπασταθόπουλου, όπως και του Σιόβα
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 - 11:39

Όπως προαναφέραμε, στον Ολυμπιακό αρέσουν τα δύσκολα. Και αγωνιστικά, αλλά και μεταγραφικά. Και πέραν του Ράφαελ, για τον οποία σας γράψαμε νωρίτερα, δύο δύσκολες περιπτώσεις, από το εξωτερικό, αλλά… άκρως ελληνικές, είναι, επίσης, πολύ, πολύ δύσκολες. Ο λόγος για Παπασταθόπουλο και Σιόβα.

Και οι δύο Έλληνες έχουν… συμπάθειες στο λιμάνι και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να στηρίξουν (όχι μαζί, ο ένας εκ των δύο) το κέντρο άμυνας του Πέδρο Μαρτίνς. Κατά προτίμηση, ίσως, ο Παπασταθόπουλος. Η Άρσεναλ του έχει διαμηνύσει (μέσω του Αρτέτα) να βρει ομάδα και όταν μείνει ελεύθερος, δεν αποκλείεται ο Θρύλος να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του. Δύσκολη περίπτωση, αφού ο Παπασταθόπουλος προτιμά το εξωτερικό, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.

Σε ό,τι αφορά τον Σιόβα, η περίπτωσή του είναι επίσης δύσκολη. Η Λεγανές υποβιβάστηκε και δεν αποκλείεται ο έμπειρος στόπερ να αποχωρήσει, αλλά για την απόκτησή του φέρεται να ψάχνεται και η Βιγιαρεάλ, με αποτέλεσμα το έργο να είναι επίσης δύσκολο, για τον Θρύλο…

Όπως είπαμε και νωρίτερα. Και οι δύο περιπτώσεις είναι, η κάθε μια για διαφορετικούς λόγους, πολύ δύσκολες. Αλλά, με τον Θρύλο να θέλει, τίποτα δεν αποκλείεται…

Διαβάστε επίσης

Θρυλικοί… σούπερ ήρωες! (photos)

Θρυλικοί… σούπερ ήρωες! (photos)

Τρομερή δημιουργία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στα Social Media, με τους «ερυθρόλευκους» πρωταγωνιστές να μετατρέπονται σε… υπερήρωες!

Ευκαιρία για… τεστάκι

Ευκαιρία για… τεστάκι

Αφού η εξυγίανση αποφάσισε να πάμε στη ρεβάνς με τη Γουλβς, χωρίς επίσημο ματς, για αγωνιστικό ρυθμό…