Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ εξέθεσε την υπάλληλό της

Η ΕΠΟ εξέθεσε την υπάλληλό της
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 - 15:31

«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» από την ΕΠΟ, σχετικά με την απάντηση που έδωσε, μετά το εξώδικο του Ολυμπιακού στην event manager, Λώρα Δημητρίου, η οποία είναι κόρη του προέδρου της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου και υπάρχει το ερώτημα αν προκύπτει ασυμβίβαστο, δεδομένου ότι ο πατέρας της είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ...

Η κυρία Δημητρίου είναι αρμόδια για να ελέγχει τα γήπεδα και να δίνει άδεια για την τέλεση αγώνων, παράλληλα με την προετοιμασία τους. Μια ευθύνη που η ΕΠΟ δεν αποποιείται ότι της την ανέθεσε, καθώς αναφέρει ότι στην ανακοίνωσή της ότι «η συγκεκριμένη υπάλληλος, είναι μέλος ομάδας υπαλλήλων που επιφορτίστηκε να προετοιμάσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος». Άρα, δεν φαίνεται να «εργαλοποιεί» ο Ολυμπιακός την συγκεκριμένη υπάλληλο, παρά η ίδια η ομοσπονδία ποδοσφαίρου που δεν εξηγεί πως έδωσε άδεια για την τέλεση του τελικού Κυπέλλου στη Ριζούπολη, ενώ η αστυνομία και η περιφέρεια την έκριναν ακατάλληλη.

Με αφορμή το τελευταίο, δηλαδή την... κόκκινη κάρτα της αστυνομίας και της περιφέρειας που ανακάλεσε την άδεια αλλά δεν έγινε επανέλεγχος επειδή οι υπάλληλοι είχαν... φύγει για διακοπές, προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός έχει επιχειρήματα και η ΕΠΟ εκτίθεται αφού υπερασπίζεται την κυρία Δημητρίου με... αερολογίες.

Ναι, η ΕΠΟ κομπάζει «για την άψογη διοργάνωση αναρίθμητων αγώνων διεθνών διοργανώσεων» από τη συγκεκριμένη υπάλληλο. Μέσα σε αυτούς και ο αγώνας Ελλάδα-Ιταλία που έγινε στις 8 Ιουνίου 2019, ένα παιχνίδι για το οποίο η ομοσπονδία τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ με πρόστιμο 60.500 ευρώ, επειδή είχαν μπλοκάρει οι διάδρομοι των κερκίδων, για ανάρμοστη συμπεριφορά υπαλλήλων της, μέχρι και για καθυστερημένη έναρξη του αγώνα.

Διαβάστε επίσης