Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Clarin: «Διάλεξε Ολυμπιακό ο Γκαρσία»

Clarin: «Διάλεξε Ολυμπιακό ο Γκαρσία»
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 - 10:39

Συνεχίζει να εμφανίζεται στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού, το όνομα του Ματεό Γκαρσία. Ο Αργεντινός εξτρέμ, πρώην του Άρη και του Ερυθρού Αστέρα, φέρεται να πολιορκείται από τη Ρασίνγκ Κλουμπ, τον Άρη και τον Ολυμπιακό, όμως στην πραγματικότητα, ο Θρύλος… ανταγωνισμό δεν έχει. Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Αργεντινή, ο παίκτης έχει ήδη επιλέξει το που θα συνεχίσει την καριέρα του και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πάντα, ο προορισμός θα είναι ο Πειραιάς.

Συγκεκριμένα, η αργεντίνικη εφημερίδα Clarin αναφέρει ότι η Ρασίνγκ Κλουμπ απέτυχε στις διαπραγματεύσεις της, με τον ποδοσφαιριστή, καθώς εκείνος έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Αργεντινοί, η Ρασίνγκ ήθελε διακαώς τον Γκαρσία, όμως δεν κατάφερε να τον «ψήσει» να επαναπατριστεί, καθώς ο ίδιος προτιμά να συνεχίσει στην Ελλάδα, με τους πρωταθλητές και να διεκδικήσει (προφανώς) την προοπτική του Champions League.

Δεν είναι σίγουρο, βέβαια, ότι αν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, ο 23χρονος, θα έχει «κλεισμένη» θέση στο ρόστερ. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξαιρετικούς παίκτες και αν ο Γκαρσία φορέσει τα «ερυθρόλευκα», θα πρέπει να δώσει «μάχη» για να κρατήσει μια θέση στο δυναμικό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Η Μπόκα επανέρχεται

Η Μπόκα επανέρχεται

Στην Αργεντινή αναφέρουν ότι η Σενέισες θα πάρει ξανά δανεικό τον Σολδάνο, από τον Ολυμπιακό.