Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι «πάτησε» την Ομόνοια και πάει Αγγλία για την πρόκριση (video)

Έτσι «πάτησε» την Ομόνοια και πάει Αγγλία για την πρόκριση (video)
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 - 20:26

Φιλική νίκη με 3-0 επί της Ομόνοιας, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, πήρε την Τετάρτη (29/7) ο Ολυμπιακός, την οποία συνδύασε με ωραία μπάλα και καλή εμφάνιση.

Η… πρόβα τζενεράλε, λοιπόν, ενόψει της ρεβάνς (6/8) με τη Γουλβς, στο «Μολινό», για τους «16» του Europa League, ήταν επιτυχημένη. Με το στόχο του Θρύλου στο ματς με την αγγλική ομάδα, να είναι αποκλειστικά η πρόκριση στο Final 8, ώστε να συνεχίσει την πορεία του και να πραγματοποιήσει μία ακόμα υπέρβαση!

Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανάρτησε ένα βίντεο με τα γκολ που σκόραραν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό με την κυπριακή ομάδα. Θυμίζουμε, σκόρερ χρήστηκαν οι Καμαρά (42’), Βαλμπουενά (45’) και Ραντζέλοβιτς (56’).

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα γκολ της ομάδας μας στο φιλικό με την Ομόνοια! / Olympiacos' goals in the friendly match vs @omonoiafootball! @mady_jr2 @mv28_officiel @randjeloviclazar #Olympiacos #FriendlyMatch #Friendly #Goals #Football​

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (45) (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Πολύς ντόρος για το τίποτα...

Πολύς ντόρος για το τίποτα...

Στους ανίσχυρους, λέει, θα βρίσκεται ο... Ευρωπαίος ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League. Λες και αν ήταν στους ισχυρούς, θα είχε ελπίδες για… ομίλους!