Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τετράδα των επικρατέστερων…

Στην τετράδα των επικρατέστερων…
Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020 - 10:32

Ανάμεσα σε 4 ονόματα, των τερματοφυλάκων, οι οποίοι μοιάζουν ως οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες του Αντόνιο Αντάν, στην Ατλέτικο Μαδρίτης, βρίσκεται και του Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος πορτιέρε του Ολυμπιακού φέρεται να έχει μπει στο «μάτι» του Σιμεόνε, ο οποίος τον έχει ξεχωρίσει, μαζί με τους Φερνάντες της Λεβάντε, Ντμίτροβιτς της Εϊμπάρ και Ρομπέρτο της Αλαβές.

Ο Πορτογάλος έχει κάνει δύο σερί εξαριετικές σεζόν, απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, σε Europa League, αλλά και Champions League. Έδειξε τα… δόντια του και την ικανότητά του να ανταποκρίνεται στο υψηλότερο επίπεδο και για τον λόγο αυτό, προερχόμενος και από πρωταθλητισμό, έχει καταφέρει να κερδίσει το βλέμμα του Σιμεόνε.

Η υπόθεση δεν μπορεί να προχωρήσει άμεσα. Ο Θρύλος έχει τη Γουλβς, αλλά και πιθανή παρουσία στο Final 8 του Europa League, μπροστά του. Ο Σα δείχνει ιδιαιτέρως προσηλωμένος και ικανός να καταφέρει να ωθήσει ξανά τον Ολυμπιακό, σε μεγάλες προκρίσεις και επιτυχίες. Τα μεταγραφικά δείχνουν να μην τον απασχολούν πολύ σοβαρά αυτή τη στιγμή και έτσι, εάν η Ατλέτικο Μαδρίτης αποφασίσει να κινηθεί για να τον κάνει δικό της, θα πρέπει να… περιμένει, να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του, με τον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης

Ίσως δεν είναι και τόσο… εύκολος

Ίσως δεν είναι και τόσο… εύκολος

Αν αληθεύουν τα ποσά με τα οποία η Μπενφίκα πάει να «παίξει μπάλα» στη μεταγραφή του Σεμέδο, τότε ίσως θα… πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Απέναντι στα… «θηρία»

Απέναντι στα… «θηρία»

Η άμυνα του Ολυμπιακού θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους παίκτες της Γουλβς, που έχουν… τρελάνει την Ευρώπη!