Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ίσως δεν είναι και τόσο… εύκολος

Ίσως δεν είναι και τόσο… εύκολος
Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020 - 10:48

Με περίπου 4,5 εκ. ευρώ αγόρασε τον Σεμέδο από τη Βιγιαρεάλ ο Ολυμπιακός. Χρήματα τα οποία άλλη ελληνική ομάδα δεν είναι σε θέση να προσφέρει, για μεταγραφή… Ο Ολυμπιακός είναι μαθημένος να κάνει υπερβάσεις. Με τον ίδιο τρόπο, όταν ένας παίκτης του μπαίνει στο… μάτι ομάδας του εξωτερικού, χρειάζεται… υπέρβαση, για να βγάλει την «ερυθρόλευκη». Στην Μπενφίκα οφείλουν να το εξετάσουν λίγο διαφορετικά το ζήτημα, ή, απλώς, να εξετάσουν άλλο ποδοσφαιριστή.

Υπήρχαν δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, τα οποία χαρακτήριζαν τον Σεμέδο.. «εύκολο» για την Μπενφίκα. Ίσως τελικά δεν είναι τόσο πολύ, εάν αληθεύουν τα ποσά, με τα οποία οι «αετοί» προσπαθούν να «παίξουν μπάλα» στο μεταγραφικό τραπέζι με τον Ολυμπιακό…

Ως γνωστόν, ο Θρύλος ζητάει -μίνιμουμ- 10 εκ. ευρώ, για να συζητήσει παραχώρηση του Σεμέδο. Τον πήρε σε καθοδική πορεία και με αρκετά προβλήματα να τον βαραίνουν και τον έφερε ξανά στον σωστό, ανοδικό δρόμο, με ηγετικές εμφανίσεις, με διακρίσεις, με πρωτάθλημα, με στόχο την 8άδα -και βλέπουμε- του Europa. Πως μπορεί να θεωρεί η Μπενφίκα ότι ο Ολυμπιακός θα συναινούσε στην παραχώρησή του, με ένα ποσό ίσο με εκείνο, το οποίο δαπανήθηκε, για να αγοραστεί, ο Σεμέδο, είναι… απορίας άξιο.

Οι Πορτογάλοι θα πρέπει να επανέλθουν. Εάν, φυσικά, ο Σεμέδο τους ενδιαφέρει πραγματικά. Να επανέλθουν, αλλά και να… ανέβουν. Πολύ.

Διαβάστε επίσης

Απέναντι στα… «θηρία»

Απέναντι στα… «θηρία»

Η άμυνα του Ολυμπιακού θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους παίκτες της Γουλβς, που έχουν… τρελάνει την Ευρώπη!