Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μόνο στα δύσκολα ξέρει…

Μόνο στα δύσκολα ξέρει…
Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020 - 14:02

Δυσκόλεψε το πράγμα, για τον Ολυμπιακό, ελλείψει Σα. Ο Πορτογάλος και όλος ο Ολυμπιακός στάθηκαν άτυχοι, με το σημερινό απρόοπτο, στην προπόνηση, αλλά αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά… Φορτούνης, Σεμέδο, Βαλμπουενά, Γκιλιέρμε, Σουντανί. Ο Ολυμπιακός έχασε παίκτες, κατά τη διάρκεια της σεζόν και κατάφερε να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, λύνοντας μόνος του τα προβλήματά του και ξεπερνώντας τα.

Το έργο για τον Αλέν, εφόσον κληθεί την Πέμπτη να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, θα είναι πολύ δύσκολο. Αλλά ο Θρύλος δεν έχει μάθει στα εύκολα. Δεν θα έπαιζε, έτσι κι αλλιώς, χωρίς Σεμέδο στο Γουλβερχάμπτον; Δεν κλήθηκε να δώσει πόσα παιχνίδια, δίχως τον Βαλμπουενά; Δεν χρειάστηκε να ξαναπαίξει δίχως τον Σεμέδο, ή δίχως τον Γκιλιέρμε ή δίχως τον Ομάρ, ή δίχως άλλους παίκτες; Τον Σισέ… Έχασε τον Φορτούνη στην αρχή της σεζόν! Τον Λάζαρο πέρυσι και φέτος… Αρκετά τα παραδείγματα.

Ο Θρύλος έχει μάθει στα δύσκολα. Έχει μάθε να ζει με τα δύσκολα και να επιβιώνει παρόλα αυτά. Και το ίδιο θα κάνει και τώρα, εφόσον το απαιτήσουν οι συνθήκες. Θα το κάνει και θα το κάνει και καλά…

Διαβάστε επίσης