Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξυγιαντική… εξομολόγηση, στο κανάλι του Ιβάν!

Εξυγιαντική… εξομολόγηση, στο κανάλι του Ιβάν!
Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020 - 16:33

Πόσο ταιριαστό, το να δώσει το παρών στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη, ο Βίτορ Μέλο Περέιρα και να παραχωρήσει συνέντευξη. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία… Σε ένα άκρως εξυγιαντικό κανάλι, με εξυγιαντικές προσεγγίσεις στα πάντα και με σκληρή (τις περισσότερες φορές) αντι-Ολυμπιακή δράση, ο Πορτογάλος απερχόμενος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ έβγαλε τα… εσώψυχά του. Η αλήθεια είναι, βεβαίως, ότι αν περιμέναμε κάπου να τον δούμε να μιλά, θα ήταν εκεί. Στο κανάλι που έχει στηρίξει τη δράση του.

«Το VAR είναι ένα σημαντικό εργαλείο, προκειμένου να έχουμε καλύτερα και πιο δίκαια αποτελέσματα», είπε μεταξύ άλλων, μόνο που το VAR θα πρέπει και να… δουλεύει παντού σωστά. Όχι να… χαλάει όπου… συμφέρει. Ή να… ανακαλύπτει οφσάιντ και να ενισχύει λανθασμένες αποφάσεις (βλέπε Βόλο-Σουντανί), επίσης επειδή… συμφέρει.

Όσο για την… καραμέλα με τους Έλληνες διαιτητές, συνέχισε τα ίδια: «Στην Ελλάδα, στο μέλλον, αν θέλετε να είστε μία κανονική χώρα στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να έχετε μόνο Έλληνες διαιτητές να διευθύνουν τις ελληνικές διοργανώσεις. Αυτή είναι η κανονικότητα». Την ίδια ώρα οι Έλληνες διαιτητές τα κάνουν… διαρκώς μαντάρα, με κραυγαλέα λάθη και συμπεριφορές… εξυγιαντικές, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική εικόνα που θα μπορούσε να έχει η ελληνική διαιτησία.

Αλήθεια, για τους νέους πίνακες, δεν ρωτήθηκε ο αρχιδιαιτητής… Γιατί άραγε;

Διαβάστε επίσης