Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπάσε την παράδοση!

Σπάσε την παράδοση!
Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020 - 10:30

Ένα ιδιαίτερο στατιστικό μετράει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι ο αρχι-μπόμπερ του Θρύλου, σκοράροντας φέτος… κατά ριπάς. Ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος στα περισσότερα διπλά ματς Ευρώπης, στα οποία έχει σκοράρει, το έχει κάνει… στο ένα από τα δύο!

Τι σημαίνει αυτό; Δύο παιχνίδια έδωσε ο Ολυμπιακός με την Κράσνονταρ, σκόραρε στο ένα από τα δύο ο Ελ Αραμί. Δύο ματς έδωσε ο Θρύλος με Μπάγερν, Τότεναμ, Ερυθρό Αστέρα, Άρσεναλ; Ο Ελ Αραμπί σκόραρε στο ένα από τα δύο διπλά αυτά ματς! Όχι και στο δεύτερο! Σκόραρε στο 1-2 στο Κράσνονταρ, στο 2-3 με την Μπάγερν, στο 4-2 με την Τότεναμ στο Λονδίνο, στο 1-0 με τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη και στο 1-2 με την Άρσεναλ, επίσης στο Λονδίνο!

Τώρα, όμως, θα πρέπει ο ίδιος να σπάσει αυτή του την παράδοση! Να σπάσει τη… συνήθεια! Γιατί; Γιατί στο πρώτο από τα δύο ματς με τη Γουλβς, έχει ήδη σκοράρει! Έκανε το 1-0 στο Φάληρο, πριν έρθει η ισοφάριση από την ομάδα του Γουλβερχάμπτον. Ο Ελ Αραμπί κρατάει ένα γκολ ακόμη, για τη ρεβάνς. Ή και δύο. Ή και περισσότερα. Όσα περισσότερα, τόσο καλύτερα… Αλλά, για να βοηθήσει την ομάδα με γκολ του, όπως έχει κάνει τόσες φορές, έως τώρα, θα πρέπει να… κάνει τη δική του, μικρή υπέρβαση!

Διαβάστε επίσης