Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει με την τακτική του

Πάει με την τακτική του
Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020 - 11:33

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνηθίζει να έχει μία σταθερή εικόνα για την ομάδα του, την οποία αυτή βγάζει στο γήπεδο. Αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται καθημερινά στο Ρέντη, η εικόνα αυτή έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στις επιτυχίες, τις οποίες έχει σημειώσει έως τώρα. Αγωνιστικά, από το σταθερό 4-2-3-1, ο Μαρτίνς πήγε στο επίσης σταθερό 4-3-3, με αποτέλεσμα, αυτό, να έχει καθιερωθεί, πλέον, σχεδόν σε όλα τα ματς. Εναλλακτικό έχει γίνει, πια, το 4-4-2.

Έτσι, ο Μαρτίνς δεν δείχνει διάθεση να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του στο Μολινό. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να… βγάλει την ομάδα του στο… ξεφωτο. Και ας έχει ανάγκη το εκτός έδρας γκολ. Ο Ολυμπιακός θα το κυνηγήσει, αλλά με υπομονή. Όπως το έκανε στην Αγγλία, με την Άρσεναλ. Επίσης ήθελε γκολ. Έκανε το παιχνίδι υπομονής, είχε τον αέρα και την αυτοπεποίθηση, για να το κυνηγήσει. Και το πέτυχε, εντέλει.

Κάπως έτσι θα πάει το ματς και στο Γουλβερχάμπτον, για τον Ολυμπιακό. Εάν φυσικά δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, από πλευράς Γουλβς. Τίποτα δεν αποκλείεται στην μπάλα, αλλά ακόμη και έτσι, ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει, μένοντας πιστός στο πλάνο του.

Διαβάστε επίσης

Σπάσε την παράδοση!

Σπάσε την παράδοση!

Ο Ελ Αραμπί σκόραρε στο ένα από τα δύο ματς με κάθε ομάδα την οποία ο Θρύλος έβρισκε στην Ευρώπη… Τώρα, πρέπει να κάνει το… «2 στα2»!