Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ναυάγιο» των Αλαφούζου, Μπέου στη Λίγκα

«Ναυάγιο» των Αλαφούζου, Μπέου στη Λίγκα
Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020 - 16:29

«Που ήσουν νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος»... Το σχόλιο έχει να κάνει με τη «συμμαχία» του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αχιλλέα Μπέο. Σα να μην έφτανε που ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού συμμάχησε με τον Μπέο, πρόεδρο του Βόλου, για το καλό της «συμμαχίας», ήρθε και το κοινό «ναυάγιο» στην Λίγκα για την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Το νέο... δίδυμο, αχ αυτή η φουκαριάρα η «εξυγίανση» αλλά τι λέγαμε;

Το νέο... δίδυμο προσπάθησε να περάσει αποχή των ομάδων από τη σέντρα της Superleague σε περίπτωση που υπάρξουν ΠΑΕ, οι οποίες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Όμως, αντέδρασαν άπαντες, επειδή αυτές που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, έχουν και ρήτρες, άρα ο Αλαφούζος και ο Μπέος τους ζητούσαν να κάνουν «χαρακίρι» για χάρη τους. Φυσικά και δεν πέρασε η πρότασή τους. Απλά, στην ανακοίνωση έγραψαν μια... ευχή για να έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο. Που θα βρει ο Βόλος του Μπέο, δεδομένου ότι η NOVA δεν τον θέλει; Θα μεσολαβήσει ο Αλαφούζος για να πάει στην ΕΡΤ;

Φυσικά, ούτε λόγος για Κεντρική Διαχείριση. Ηταν το... τυράκι για να βγει ο Μπουτσικάρης πρόεδρος της Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας για τα τηλεοπτικά:

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, επικυρώθηκε ομόφωνα (με συγκεκριμένες επιφυλάξεις των ΠΑΕ Ξάνθη και Πανιώνιος) η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020.

Ενόψει της αβεβαιότητας που αυτή τη στιγμή υφίσταται σε σχέση με την τηλεοπτική στέγη για πολλές ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να εκδηλώσει προς κάθε κατεύθυνση τη βούληση και πεποίθηση του περί της ανάγκης ύπαρξης τηλεοπτικών συμβολαίων για όλες τις ομάδες προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού το επικείμενο πρωτάθλημα.

Ενημερώθηκε το Δ.Σ. για τη συνάντηση της επιτροπής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού περί επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Διαβάστε επίσης