Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επιμένουν, αλλά σε λάθος βάση

Επιμένουν, αλλά σε λάθος βάση
Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020 - 11:48

Συνεχίζεται, καθημερινά, η «Τσιμικιάδα» στο εξωτερικό. Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού έχει κάνει αίσθηση και καθημερινά, τα μεταγραφικά νέα γύρω από εκείνον, κάνουν… τον γύρο της Ευρώπης. Βλέπουμε διαρκώς αναφορές στην Ιταλία, την Ισπανία, την Αγγλία, τη Γερμανία… Ξεχωρίζει, σταθερά, το ενδιαφέρον της Νάπολι. Η οποία όμως… δεν μοιάζει αρκετά… τολμηρή, για να κάνει δικό της τον παίκτη.

Οι παρτενοπέι θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν δικό τους τον Τσιμίκα με ένα ποσό της τάξεως των 15 εκ. ευρώ. Αυτό αναφέρουν συχνά-πυκνά τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα. Αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να πέσει κάτω από τα 20 εκ. ευρώ για τον παίκτη, αφού θεωρεί ότι αν δεν βιαστεί, μπορεί να πάρει ακόμη και περισσότερα.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν τον Τσιμίκα και θεωρούν ότι θα μπορέσει να τους φέρει σημαντικά έσοδα, στο μέλλον. Αν παραμείνει εδώ, μπορεί να αναπτύξει και άλλο το ταλέντο του και να ανεβάσει την ποιότητά του, παίζοντας στην Ευρώπη. Και αυτό μπορεί να αλλάξει, προς το καλύτερο, τα οικονομικά δεδομένα γύρω από τον ποδοσφαιριστή. Έτσι, δεν βιάζονται.

Οι Ιταλοί, λοιπόν, επιμένουν, αλλά επιμένουν σε λάθος βάση… Δεν το έχουν ζυγίσει σωστά το έργο και με αυτή τα δεδομένα, δεν θα καταφέρουν κάτι.

Διαβάστε επίσης