Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, πέρνα, μας έχει πιάσει τρέλα!

Θρύλε, πέρνα, μας έχει πιάσει τρέλα!
Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020 - 01:08

Η ώρα πλησιάζει. Η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό, φτάνει. Η πιο μεγάλη ώρα, μέχρι την επόμενη, είναι το βράδυ της Πέμπτης. Ο Θρύλος τα δίνει όλα κόντρα στη Γουλβς (6/8, 22:00) για τη νέα υπέρβαση, στον δεύτερο αγώνα των «16» του Europa League. Στόχος; Η πρόκριση στο Final 8 που θα γίνει στη Γερμανία.

Ήδη έχουν γίνει γνωστές οι μισές ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στη Γερμανία, που είναι η Σαχτάρ Ντόνετσκ και η Κοπεγχάγη, η Ίντερ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, φιλοδοξεί και στοχεύει να βρεθεί κι εκείνος εκεί, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ήδη η φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη κρίνεται πολύ θετική, κρίνεται εξαιρετική. Υπάρχει, όμως, πίστη στην ομάδα ότι το ευρωπαϊκό ταξίδι του Θρύλου μπορεί να συνεχιστεί, ότι μπορεί η ομάδα να πάει ακόμη πιο μακριά. Και στην τελική, αν βρεθείς στο Final 8, σε μονά παιχνίδια όλα γίνονται.

Υπάρχει αισιοδοξία που πηγάζει από την εξαιρετική εικόνα της ομάδας στα περισσότερα ως τώρα παιχνίδια στα ευρωπαϊκά Κύπελλο. Και είναι κάτι πολύ σημαντικό αυτό. Κάτι πολύ μεγάλο.

Υπάρχει και αυτοπεποίθηση. Άλλωστε, γεμάτες αυτοπεποίθηση ήταν και οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου (όπου είχαμε και τη φοβερή στιγμή με την Μαρίνα!).

Θρύλε, πέρνα, μας έχει πιάσει τρέλα. Και αν περάσεις θα μας πιάσει ακόμη μεγαλύτερη...

Θυμίζουμε, η αποστολή που έχει ταξιδέψει στην Αγγλία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

Διαβάστε επίσης

Το Final 8 σε περιμένει! (photo)

Το Final 8 σε περιμένει! (photo)

Η μεγάλη πρόκληση είναι μπροστά στον Ολυμπιακό. Απέναντι στη Γουλβς (22:00 / gavros.gr) ο Θρύλος κυνηγάει το… όνειρο!

Αλέν, η στιγμή σου!

Αλέν, η στιγμή σου!

Πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην καριέρα του Γάλλου. Έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία του Θρύλου, σε αυτή τη δύσκολη «μάχη»!