Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Final 8 σε περιμένει! (photo)

Το Final 8 σε περιμένει! (photo)
Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020 - 09:53

Και αν δεν γίνει αυτό… Ξέρετε τι λέει. Αλλά απόψε, η καρδιά μας χτυπάει… ευρωπαϊκά! Μόνο! Ο Ολυμπιακός δίνει στις 22:00 (ζωντανή, γραπτή περιγραφή από το gavros.gr) τον… υπέρ πάντων αγώνα του, στην Ευρώπη, μέχρι στιγμής. Απέναντι σε μία πρωτοκλασάτη, όπως εξελίσσεται, ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, τη Γουλβς, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ό,τι έκανε και απέναντι στην κυπελλούχο Αγγλίας, Άρσεναλ. Να την αποκλείσει και να συνεχίσει στη διοργάνωση!

Αυτή δεν θα είναι μία απλή πρόκριση. Είναι μία πρόκριση, η οποία θα στείλει τον Ολυμπιακό στο Final 8 της διοργάνωσης, με άλλες μεγάλες ομάδες, όπως η Ίντερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλπ. Ο Θρύλος έχει αποδείξει ότι έχει μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους, παίζοντας στο τοπ επίπεδο, στο Champions League και θέλει να συνεχίσει να καθιερώνεται ως μία από τις τοπ ευρωπαϊκές ομάδες, με συνεχή παρουσία στα «σαλόνια».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, τα πιόνια μπαίνουν σιγά-σιγά στη σκακιέρα και ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται -και εκείνος- να κάνει το παιχνίδι της ζωής του. Μέχρι, φυσικά, το επόμενο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ονειρεύεται και να στοχεύει ψηλότερα και με πίστη στις δυνατότητες και την ικανότητά του, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τον σταματήσει.

Πάμε να θυμηθούμε την αποστολή, την οποία ο Μαρτίνς έχει επιλέξει, για το σημερινό παιχνίδι. Τους εκλεκτούς. Για την ενδεκάδα, θα τα πούμε σε… νεότερο άρθρο!

Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

Διαβάστε επίσης

Αλέν, η στιγμή σου!

Αλέν, η στιγμή σου!

Πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην καριέρα του Γάλλου. Έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία του Θρύλου, σε αυτή τη δύσκολη «μάχη»!