Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Τούρκοι στα… πόδια του

Οι Τούρκοι στα… πόδια του
Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020 - 10:46

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δύσκολα θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο Νορβηγός, ο οποίος δεν έχει πει την «τελευταία του λέξη» αναφορικά με το θέμα, φέρεται να έχει συμφωνήσει στους όρους που του πρότεινε η Γαλατασαράι και μοιάζει έτοιμος να μετακομίσει στη γειτονική χώρα, εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, το αμέσως επόμενο διάστημα. Ωστόσο, ο Ελαμπντελαουί δεν είχε πρόταση μόνο από τη Γαλατά.

Όπως αναφέρουν τουρκικά ρεπορτάζ, ο Νορβηγός δεξιός μπακ του Ολυμπιακού πολιορκήθηκε, πέραν της Γαλατασαράι, από τις Φενέρ και Μπεσίκτας. Και οι τρεις ομάδες τον πλησίασαν, το αμέσως προηγούμενο διάστημα και κατέθεσαν τις προτάσεις τους, για να τον κάνουν δικό τους, με αποτέλεσμα ο ίδιος να έχει… αρκετά να σκεφτεί.

Τελικά, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Γαλατά και το μέλλον του να βρίσκεται εκεί. Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά, όπως προαναφέραμε. Ακόμη και τώρα η υπόθεση θα μπορούσε ενδεχομένως να πάρει άλλη τροπή, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να συμβεί. Ο Ομάρ παραμένει προσηλωμένος στη Γουλβς και αυτό μετράει. Τα υπόλοιπα έπονται…

Διαβάστε επίσης

Αλέν, η στιγμή σου!

Αλέν, η στιγμή σου!

Πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην καριέρα του Γάλλου. Έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία του Θρύλου, σε αυτή τη δύσκολη «μάχη»!

Το Final 8 σε περιμένει! (photo)

Το Final 8 σε περιμένει! (photo)

Η μεγάλη πρόκληση είναι μπροστά στον Ολυμπιακό. Απέναντι στη Γουλβς (22:00 / gavros.gr) ο Θρύλος κυνηγάει το… όνειρο!