Ντουντούκα
Ευχαριστούμε, πελάτες...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πάλι καλά που υπάρχουν και οι… σύμμαχοι…

Πάλι καλά που υπάρχουν και οι… σύμμαχοι…
Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020 - 11:16

Εντάξει, από τον τίτλο κιόλας πρέπει να… αντιλαμβάνεται κανείς, περί τίνος πρόκειται. Οι «σύμμαχοι» έχουν φτάσει σε ένα σημείο, τόσο οι ίδιοι, όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρό «τους» (το δικό τους ναι, γιατί το κανονικό ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με δαύτους), που μόνο ο… σαρκασμός αρμόζει. Αυτοί, λοιπόν, οι σύμμαχοι έχουν το… θράσος, γιατί περί τέτοιου πρόκειται, να… κουνούν το δάχτυλο στον Ολυμπιακό, ο οποίος βαστάει το ελληνικό ποδόσφαιρο στις πλάτες του… μόνος του!

Σε Champions League και Europa League, μόνο ο Ολυμπιακός υπάρχει. Μόνο ο Ολυμπιακός ακούγεται και προχωρά… Η ΑΕΚ πήγε… προσφάτως (ας πούμε…) στο Champions League και συγκέντρωσε… 0 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ δεν περνάει ούτε απ’ έξω που λέμε. Ούτε από το Champions League, ούτε από το Europa League. Και όσο για τον… κομπάρσο της συμμαχίας, Παναθηναϊκό, ο οποίος προσπαθεί εσχάτως να ξαναγίνει… πρωταγωνιστής (της συμμαχίας, όχι του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά), περιμένει να… τελειώσει το ban του. Για να παλέψει να μπει στην πεντάδα και να… διεκδικήσει τα προκριματικά.

Πάλι καλά, δηλαδή, που υπάρχουν και οι σύμμαχοι και… ωθούν, με τα παραπάνω κατορθώματά τους, το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά. Το… ταΐζουν βαθμούς, φήμη, διακρίσεις, νίκες… Εντάξει, το σταματάμε αυτό το αστείο… Τράβηξε…

Διαβάστε επίσης