Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος δυσκόλεψε τη Μπάγερν περισσότερο από ό,τι η Τσέλσι!

Ο Θρύλος δυσκόλεψε τη Μπάγερν περισσότερο από ό,τι η Τσέλσι!
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020 - 00:22

Διά περιπάτου πέρασε στο Final 8 του Champions League η Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην πολύ δυνατή Τσέλσι, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε φοβερή κατάσταση.

Πάντως, βλέποντας και τα δύο παιχνίδια, ο Ολυμπιακός δυσκόλεψε τη Μπάγερν Μονάχου περισσότερο από ό,τι η Τσέλσι.

Ειδικά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Θρύλος έβαλε πολύ δύσκολα στους Γερμανούς. Τους πίεσε και παρ’ ότι έχασε με 3-2, στάθηκε επάξια κόντρα σε μία εκ των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη. Και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αδικείται κιόλας από εκείνο το αποτέλεσμα.

Εντάξει, το παιχνίδι στο Μόναχο ήταν άλλο... ματς. Ο Ολυμπιακός επέλεξε να παίξει αμυντικά, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου και εν τέλει ηττήθηκε με 2-0, δεχόμενος και τα δύο γκολ προς το τέλος. Κάποιοι, βέβαια, γκρίνιαξαν που ο Ολυμπιακός έπαιξε τόσο κλειστά στο Μόναχο, την ώρα που μερικές μέρες αργότερα η πρωταθλήτρια Γερμανίας έριξε, ξεκούραστα, 4 γκολ στη Ντόρτμουντ. Και τώρα η πρωταθλήτρια Γερμανίας διέλυσε για πλάκα την Τσέλσι με 4-1 στο Μόναχο. Και της έβαλε εύκολα άλλα τρία στο πρώτο παιχνίδι.

Προφανώς και δεν κάνουμε καμία σύγκριση, αλλά ο Ολυμπιακός δυσκόλεψε τη Μπάγερν Μονάχου περισσότερο απ’ ότι η Τσέλσι. Και αυτό δείχνει πολλά για το επίπεδο του ποδοσφαίρου που έπαιξε και φέτος ο Θρύλος.

Διαβάστε επίσης

«Ανάβει» η υπόθεση Σαντλί!

«Ανάβει» η υπόθεση Σαντλί!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει μιλήσει ήδη για τον Βέλγο παικταρά, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τα άκρα του.