Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εχθρός ο χρόνος, σύμμαχος η εμπειρία

Εχθρός ο χρόνος, σύμμαχος η εμπειρία
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020 - 12:07

Ο χρόνος τρέχει. Και πιέζει. Ο Ολυμπιακός έχει… ευχή και «κατάρα» (προφανώς δεν είναι τόσο κακό όσο ακούγεται) το γεγονός ότι αποτελεί… βιτρίνα! Το γεγονός ότι αποτελεί βιτρίνα, φέρνει πάντοτε αγοραστές. Και οι αγοραστές παίρνουν παίκτες από τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα ο Θρύλος να είναι αναγκασμένος να τους αντικαταστήσει. Η κινητικότητα αυτή, στο μεταγραφικό παζάρι, πέραν των όποιων διακρίσεων της ομάδας, σε αγωνιστικό επίπεδο, μπορεί να ανεβάσει το στάτους του Θρύλο διεθνώς. Και το κάνει. Ωστόσο, έχει και… παρενέργειες, αυτό.

Ο Ολυμπιακός καλείται, εν μέσω δυσκολιών, λόγω πανδημίας, να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά του και να συνεχίσει να έχει μία ομάδα, η οποία θα είναι μπροστά από τους αντιπάλους του, στην Ελλάδα, η οποία θα μπει στους ομίλους του Champions League, αλλά και θα εμφανιστεί εκεί ανταγωνιστική και δεν θα πάει να… συλλέξει μηδέν βαθμούς, όπως η ΑΕΚ την τελευταία φορά…

Παρόλα αυτά, η πίεση του χρόνου, ισοσκελίζεται σε μεγάλο βαθμό, από την τεχνογνωσία, τις επαφές που ο Ολυμπιακός έχει χτίσει στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και την εμπειρία, στην επιλογή παικτών και τις διαπραγματεύσεις. Η εμπειρία του Ολυμπιακού στην αγορά είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός του. Εκείνος που θα τον οδηγήσει στην πρέπουσα ενίσχυση του ρόστερ, για τη νέα σεζόν. Και με βάση αυτή, ο Θρύλος κινείται.

Διαβάστε επίσης

Εξελίξεις με τον Σεμέδο!

Εξελίξεις με τον Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην Πορτογαλία για να συζητήσει το μέλλον του στην Μπενφίκα. Πρέπει να ανέβουν οι «αετοί».