Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι σύμμαχοι δεν έμαθαν να μην… καταπιάνονται με την Ευρώπη;

Οι σύμμαχοι δεν έμαθαν να μην… καταπιάνονται με την Ευρώπη;
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020 - 12:54

Πρέπει κάτι να δώσεις στον λαό, για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και να πάρεις το ενδιαφέρον του μακριά, από τις αποτυχίες σου. Όταν ακόμη και πολλοί Παοκτζήδες, πλέον έμαθαν και να δεν… μασάνε, διερωτώμενοι «τι ασχολούμαστε με τον Ολυμπιακό; Εμείς που είμαστε στην Ευρώπη;», αντιλαμβάνεται κανείς την ανάγκη του μηχανισμού επικοινωνίας να… πάρει το ενδιαφέρον από τις «ασπρόμαυρες» αποτυχίες και να προπαγανδίσει… αντι-Ολυμπιακά.

Ασχολούνται, λοιπόν, με την Ευρώπη. Γράφουν, για το τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός, για το τι δεν έχει κάνει, για το τι θα μπορούσε να κάνει και δεν έκανε. Την ίδια ώρα, η αγαπημένη τους ομάδα, η ομάδα του… αφεντικού, θα λέγαμε, βαδίζει από τον ένα καλοκαιρινό αποκλεισμό, στον άλλο. Από τη μία ντροπιαστική ήττα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στην άλλη. Από τη μία απουσία, από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στην άλλη. Στο τέλος… θα μείνει από απουσίες, έτσι όπως το πάει.

Και όμως. Ο μηχανισμός προπαγάνδας του ΠΑΟΚ έχει το θράσος να καταπιάνεται με το θέμα Ευρώπη και να συγκρίνει τι κάνουν οι… σύμμαχοι, με το τι κάνει ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ που δεν ξέρει τι σημαίνει Champions League και Europa League, η ΑΕΚ που πήγε στο Champions League την τελευταία φορά και κόντεψε να πάει… υπό το μηδέν, σε συλλογή βαθμών και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ζει με το… παρελθόν του και θυμάται κάποτε που ήταν… Panathinaikos. Πολύ πριν γίνει, πλέον, Panathinaikoulis. Και περιμένει πότε θα του… ξαναεπιτρέψουν να δοκιμάσει να παίξει στην Ευρώπη…

Θλίψη…

Διαβάστε επίσης

Γρήγορα μια σκευωρία…!

Γρήγορα μια σκευωρία…!

Ο Ολυμπιακός πουλάει παίκτη στην πρωταθλήτρια Αγγλίας; Μην κάθεστε σύμμαχοι, θα σας πάρουν στο… ψιλό οι οπαδοί σας!

Εξελίξεις με τον Σεμέδο!

Εξελίξεις με τον Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην Πορτογαλία για να συζητήσει το μέλλον του στην Μπενφίκα. Πρέπει να ανέβουν οι «αετοί».