Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προτεραιότητα στην επίθεση ο Χασάν

Προτεραιότητα στην επίθεση ο Χασάν
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020 - 13:19

Ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του δύο λύσεις, ήδη, οι οποίες όμως δύσκολα θα προχωρήσουν σοβαρά. Ο Κάιπερς και ο Γκερέρο είναι παίκτες οι οποίοι ανήκουν στον Ολυμπιακό, αλλά δύσκολα θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν. Ο Γκερέρο είναι δοκιμασμένος και ο Μαρτίνς έχει δείξει ότι δεν τον υπολογίζει, αφού δεν θεωρεί ότι τα χαρακτηριστικά του, ταιριάζουν με το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Για τον Κάιπερς είναι πιο διαλλακτικός, αφού ο Βέλγος προέρχεται από καλή σεζόν στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται να πάρει την ευκαιρία του. Άς μην ξεχνάμε ότι από πίσω υπάρχει και ο Σουντανί, ο οποίος στο βάθος βλέπει επιστροφή.

Πάντως, η επίθεση μοιάζει να είναι υπόθεση των δύο. Ποιων δύο; Του Ελ Αραμπί και του Χασάν. Και αν ο Ελ Αραμπί βρίσκεται εδώ και περιμένει απλώς… να αρχίσει η νέα σεζόν, για να συνεχίσει να… παστελώνει το ένα γκολ πίσω από το άλλο, δεν ισχύει το ίδιο και με τον Χασάν.

Ο Αιγύπτιος είναι, ως γνωστόν, δανεικός στον Ολυμπιακό, από την Μπράγκα και αποτέλεσμα αυτού είναι να πρέπει ο Θρύλος να κινήσει τις διαδικασίες είτε αγοράς του ποδοσφαιριστή είτε του δανεισμού του, για έναν ακόμη χρόνο. Λογικά ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για το πρώτο, αφού ο Μαρτίνς δεδομένα θέλει τον Χασάν στην ομάδα του. Και τον θέλει… μόνιμο. Τον πιστεύει και θεωρεί ότι μπορεί να πλαισιώσει τον Ελ Αραμπί με τον καλύτερο τρόπο. Επομένως, έχει εισηγηθεί στη Διοίκηση την παραμονή του και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούν τις διαδικασίες για να συμβεί αυτό.

Διαβάστε επίσης

Γρήγορα μια σκευωρία…!

Γρήγορα μια σκευωρία…!

Ο Ολυμπιακός πουλάει παίκτη στην πρωταθλήτρια Αγγλίας; Μην κάθεστε σύμμαχοι, θα σας πάρουν στο… ψιλό οι οπαδοί σας!

Πλησιάζουν σε συμφωνία!

Πλησιάζουν σε συμφωνία!

Νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για βελτιωμένη προσφορά της Λίβερπουλ, αρκετά κοντά στα «θέλω» του Ολυμπιακού!