Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο καλύτερος στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο!

Ο καλύτερος στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο!
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020 - 20:28

Έναν σπουδαίο παίκτη θα συναντήσει στη Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας. Βασικά, πολλούς σπουδαίους θα συναντήσει, απλώς εμείς αναφερόμαστε για τη θέση του. Ο τίτλος, άλλωστε, τα εξηγεί όλα. Ο καλύτερος στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν φέτος. Η καλύτερη της έως τώρα καριέρας του. Μεγάλα παιχνίδια, μεγάλες εμφανίσεις και γενικότερα το αποτέλεσμα ήταν «εκρηκτικό». Αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι παίρνει μεταγραφή στη Λίβερπουλ. Δεν είναι κάτι απλό για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή. Δεν είναι κάτι απλό για έναν ελληνικό σύλλογο να πουλάει ποδοσφαιριστή σε μία τόσο μεγάλη ομάδα.

Στο «Anfield», λοιπόν, ο Κώστας Τσιμίκας θα συναντήσει τον εξαιρετικό Άντριου Ρόμπερτσον. Μέχρι δύο χρόνια, μπορεί κανείς να μην τον υπολόγιζε τόσο πολύ. Ωστόσο , ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια με τον Γιούργκεν Κλοπ στην άκρη του πάγκο. Σε τέτοιο βαθμό που δεν είναι υπερβολή ότι ο 26χρονος Ρόμπερτσον είναι ένας από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ στον κόσμο. Μιλάμε για φανταστικές σεζόν, ειδικά οι δύο τελευταίες.

Προφανώς και ο Κώστας Τσιμίκας θα έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά του στην προσπάθειά του να διεκδικήσει όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές, αλλά είναι τεράστια η πρόκληση που έχει μπροστά του. Και εννοείται έχει πάρα πολλά να μάθει εκεί που πηγαίνει. Εκεί που ο καλύτερος αριστερός μπακ στην Ελλάδα, θα συναντήσει έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης