Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο «μάτι» ο Ραφίνια! (videos)

Στο «μάτι» ο Ραφίνια! (videos)
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 - 16:02

Ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια ποιότητα και τεράστια εμπειρία, ο Ραφίνια, φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, για να πάρει τη θέση του Ομάρ, στο δεξιό άκρο της άμυνας του Πέδρο Μαρτίνς. Ο πολύπειρος δεξιός αμυντικός, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην πατρίδα του, στη Φλαμένγκο, δεν είναι η μόνη λύση, την οποία έχει ο Θρύλος στα σκαριά, για να καλύψει το κενό του Ομάρ. Αντιθέτως, υπάρχει πάντα και εκείνη του Ράφαελ, της Λυών, επίσης Βραζιλιάνος με τεράστια ποιότητα.

Ο Ολυμπιακός είναι, δεδομένα η μόνη ομάδα, αυτή τη στιγμή, η οποία θα μπορούσε να πείσει τον Ραφίνια, να επιστρέψει στην Ευρώπη και να έρθει στην Ελλάδα. Ο Ραφίνια είναι 34 ετών και αγωνίστηκε επί σειρά ετών στο κορυφαίο επίπεδο, στην Μπάγερν Μονάχου. Ξέρει τη θέση του δεξιού μπακ άριστα και το επίπεδό του είναι… πολύ πάνω από εκείνο του ποδοσφαίρου μας…

Όπως, άλλωστε, είναι και του Ολυμπιακού. Ο Ραφίνια θα πρέπει να αποκτηθεί με μεταγραφή ενώ δεν θα ήταν αρνητικός να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ίσα-ίσα. Αποτελεί μία λύση πιο προσιτή, από εκείνη του Ράφαελ. Ωστόσο καμία από τις δύο δεν αποκλείει την άλλη.

Διαβάστε επίσης