Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν βγάζεις μάτια στο Champions League, αυτό συμβαίνει!

Όταν βγάζεις μάτια στο Champions League, αυτό συμβαίνει!
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 - 18:23

Το να δείχνεις συνέπεια και σταθερότητα, παίζοντας στο κορυφαίο επίπεδο, είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για κάθε ποδοσφαιριστή. Και αυτό έκανε και φέτος ο Κώστας Τσιμίκας: «Πέταγε» και στην Ευρώπη, παίζοντας εξαιρετικά απέναντι σε κορυφαίους αντιπάλους και κάπως έτσι υπογράφει στη Λίβερπουλ.

Ο διεθνής μπακ έκανε φανταστική σεζόν με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η Ευρώπη, όμως, είναι εκείνη που έκανε τη διαφορά. Από τη Βικτόρια Πλζεν, στα προκριματικά, μέχρι και τον Ερυθρό Αστέρα, το τελευταίο ματς των ομίλων του Champions League, ο Τσιμίκας ήταν «τούρμπο». Έκανε... παπάδες. Και αν πάρουμε ως σίγουρο αυτό που γράφουν οι Άγγλοι ότι η Λίβερπουλ τον παρακολουθούσε πολύ καιρό, τότε θα σιγουρεύτηκαν μία και καλή σε εκείνα τα παιχνίδια. Όπως και στα επόμενα του Europa League απέναντι σε Άρσεναλ και Γουλβς.

Προφανώς και είναι σημαντική η εξαιρετική παρουσία που είχε στο πρωτάθλημα, ωστόσο το να δείχνεις αντίστοιχα καλή εικόνα και κόντρα σε μεγαθήρια, είναι η στιγμή που αποδεικνύεις πως μπορείς να κάνεις το βήμα παραπάνω και να παίξεις στο κορυφαίο επίπεδο.

Όταν, λοιπόν, βγάζεις μάτια στο Champions League, αλλά και στο Europa League, τότε αυτό συμβαίνει: Να σε θέλει και να σε παίρνει η Λίβερπουλ, μία τόσο μεγάλη ομάδα που παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Διαβάστε επίσης